keresett cimke:


Találat a programok között

2018-06-21

Kerület Napja

Kerület Napja

A KERÜLET NAPJA 2018. június 21. PROGRAMOK   SZIESZTA PONT 10:00 - 1

Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2019-04-11

Kerület napja

Idén is lesz Kerület Napja

2019-ben harmadik alkalommal rendezik meg a Kerület Napját, melyen versenyekkel, gyerek- és sportprogramokkal, borkóstolóval, koncertekkel és új helyszínekkel várják az érdeklődőket.

2018-07-03

Kerület napja

Budafok régen és most- A rajzpályázat díjazottjai

Az idei évben is meghirdették a hagyománnyá váló kerületi rajzpályázatot Budafok-Tétény önkormányzata és az Artér Művészeti Egyesület jóvoltából. A díjazottakat június 21-én a Kerület napi ünnepségen köszöntötték.

2017-06-28

Kerület napja

Mit szeretünk Budafok-Tétényben? — A kerületi rajzpályázat díjazottjai

Budafok - Tétény Önkormányzata és az Artér Művészeti Egyesület a Kerület napja alkalmából hirdette meg a „Budafok - Tétény Ifjú Tehetségei" I. Regionális Képzőművészeti rajzpályázatát a kerületi általános és művészeti iskolák részére. A díjazottakat a június 21-én köszöntötték.

2017-06-22

Kerület napja

Díjakat adtak át a Kerület Napján

Június 21-én, Záborszky Nándor születésnapján adták át a kerületi díjakat azoknak, akik életükkel és munkásságukkal kiemelkedőt alkottak itt, Budafok-Tétényben. A Klauzál Házban tartott ünnepséget Hegedűs Endre koncertje koronázta meg.

2017-06-22

Kerület napja

Nagy buli és ünnepi pillanatok a Kerület Napján

Nagy sikerrel zárult a Záborszky Nándor tiszteletére rendezett Kerület Napja a Piactéren. A budafok-tétényiek új ünnepén átadták a budafoki bajnokfocisták érmeit is, mely után éjszakába nyúlóan mulathattunk a 22. szülinapját ünneplő Madarak Zenekar házibuli-slágereire.

Találat az oldalak között

Kerület napja

A Kerület Napja

Amennyiben jelentkezni szeretne a versenyekre, azt a kerület napja oldalán (ide kattintv

Találat a dokumentumok között