keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2018-09-20

Társadalmi egyeztetés

Milyen lesz a Jósika utcai játszótér?

Társadalmi egyeztetésen szavazhattak a kerületben élők a Panoráma utca térségébe, a Jósika utcába tervezett játszótérről. Íme, az eredmények.

2018-03-24

Társadalmi egyeztetés

Tervezzük együtt a Barackos úti játszóteret!

Budafok-Tétény önkormányzata ismét társadalmi egyeztetést indít, melynek témája egy új játszótér Nagytétényben. „Barackos” vagy „számvarázs” játszótér? Mászóka vagy hinta? Várjuk véleményét a cikkben található kérdőíven.

2017-10-27

Társadalmi egyeztetés

Megújul a budafoki Duna-part – a lakosság részt vett a tervezésben

A nemrég véget ért társadalmi egyeztetésen nagy számban beérkezett javaslatokat most Önök is megismerhetik. A döntő többség örömmel fogadta a terveket, sokan fogalmaztak meg hasznos ötleteket, amelyek nagy része megvalósulhat.

2017-10-26

Társadalmi egyeztetés

Ilyen lesz a Szent István tér

Budafok-Tétény Önkormányzata a lakók bevonásával szeretné megújítani a Szent István teret. Most a több héten keresztül tartó társadalmi egyeztetés eredményét ismerhetik meg. A válaszok alapján két jellemzőjük biztosan van a budafok-tétényieknek: szeretik a sportot és a természetet.

2017-10-04

Társadalmi egyeztetés

Folytatódik Budafok megújulása: sikeres volt a társadalmi egyeztetés - VIDEÓVAL FRISSÍTVE!

Sokan küldték el írásban véleményüket a megújuló Budafok belvárosról és a Hajó utcai Duna-parti sétányról. A nagy érdeklődést kiváltó egyeztetésre összesen több mint hétszáz válasz érkezett.

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között