A budafoki Molnár Janka remekelt tegnap Győrben - Gratulálunk, Janka a bronzéremhez!
Tegnap a legjobb helyezést a 16 éves Molnár Janka érte el az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon, megszerezve a magyar atlétacsapat harmadik érmét Győrben. Fiatal úszóink is jól teljesítenek, ma is több versenyszámban esélyesek a győzelemre a budafókások az EYOF-on. Hajrá, budafok-tétényiek!
2017-07-28

„Szívből gratulálok a Mesternek, a Tanítványnak és az egész családnak! Szép volt Janka, köszönjük Attila! Molnár Janka bronzérmes az EYOF 400 méteres döntőjében!” – reagált a jó hírekre FB oldalán Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere.

„Továbbra is gyűjtik az értékes helyezéseket a magyar fiatalok Győrben. Csütörtökön tíz atlétánk versenyzett az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. Délután hat versenyszámban voltunk érdekeltek, ebből öt volt döntő. A legjobb helyezést, amely szépen csillogó bronzérmet hozott, a 16 éves Molnár Janka szerezte. A 400 méter fináléjában bátran futó budafoki atlétalány 55,00 másodperces idővel ért célba harmadikként és kiváló teljesítményével megnyerte a magyar atlétacsapat harmadik érmét." – olvasható az atletika.hu beszámolójában.

"A csütörtök délutáni döntőkben nem volt Budafókás érdekeltség. Ma, pénteken a délelőtti előfutamokban viszont jól szerepeltünk, bizakodva várjuk a délutáni döntőket!" – tájékoztatta a budafokteteny.hu-t Csurilla Henriett, a Budafóka XXII. SE ügyeletese. Zombori Gábor a 200m hát elődöntőjéből 3. helyen jutott tovább a délutáni döntőbe. A 4x100m fiú vegyes elődöntőjéből a magyar csapat a 2. helyen jutott a délutáni döntőbe. A csapat tagjai: Zombori Gábor, Böhm Sebestyén, Szabados Bence, Mátrai Roland.

A délutáni döntőben szerepel még Galyassy Szilárd 1500m gyorson, aki a 3. legjobb idővel van nevezve, neki is nagyon szurkolunk!!!

Hajrá Budafok-Tétény! Hajrá Budafóka! Hajrá magyarok!

 

További részletek:

https://atletika.hu/hu/hirek/2017/molnar-janka-bronzermes-az-eyof-400-meteres-dontojeben