Hírek

A Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválról a hirado.hu-n
Ünnepélyes megnyitóval, a hazai borlovagrendek felvonulásával és szőlőáldással veszi kezdetét szombaton az esemény, melyen fellép a többi közt Kubinyi Júlia és Szokolay Dongó Balázs is, a jelenlévőket pedig köszönti az esemény fővédnöke, az Országgyűlés alelnöke Gulyás Gergely is.
2016-08-30

A házigazda Budafok-Tétény Önkormányzata és a fesztivál szervezői minden évben újdonsággal is készülnek: idén egy új helyszínnel! A Budafoki Szomszédok Piaca, gyönyörűen kialakított csarnokkal és kellemes hangulatú Piac térrel született újjá a tavalyi év végén, és az idei évtől kapcsolódik a Fesztivál vérkeringésébe.

Színpadán a Piachoz méltó széles programkínálattal találkozhatunk: világzenei produkciókkal, pl. Buda Folk Band, Tárkány Művek, Bognár Szilvia és az EtNoé, valamint a Parno Graszt, vasárnap többek között Kalocsai Zsuzsa és Peller Károly is nálunk vendégeskedik, színes és érdekes zenés előadásokkal. Innen sem hiányozhat a remek borválaszték, és a Piachoz méltó finomságok. Aki vásárfiát szeretne hazavinni, annak ajánljuk a jóízű kóstoláshoz elengedhetetlen fesztiválpohár beszerzését, amely idén is megújult logóval vehető birtokba, de az 1 km-es kézműves vásársor sem bazári minőségű, jellegű, számos remek portékával várja majd az ide látogatókat.

További részletek itt.