Újabb győzelmek és közönségszavazás - Hajrá Budafóka!
A Budafóka XXII. SE sportolója, Zombori Gábor hétszer is a dobogó tetejére állhatott a serdülő úszók legutóbbi országos bajnokságán. Márton Ricsi is halmozza a sikereket, a FINA Junior Vb-n is ott lesz. Egyesületünk úszó szakosztályára szavazni is lehet: 9 csapattal versenyeznek „A hónap utánpótlás nevelő műhelye” című netes szavazáson. Hajrá Budafok-Tétény! Szavazzunk az ifjú fókáinkra!
2017-07-14

A Budafóka XXII. SE oldalán olvasható: „Június 20-24 között Győrben rendezték az Országos Serdülő Bajnokságot. A fiúknál a 15-16 éves korosztály versenyzett és büszkék lehetünk a Fókákra kiváló szereplésük miatt! A 3 bronzérem mellett 1 ezüstöt és 11 aranyérmet gyűjtöttek! Az aranyhalmozásból kivette a részét Zombori Gábor (5 egyéni elsőség - 100 és 200 m hát, 200 m gyors, 200 és 400 m vegyes), Böhm Sebestyén és Galyassy Szilárd egyaránt 2-2 első hely az egyéni számokban (100 és 200 m mell ill. 400 és 1500 m gyors) és a két váltóban is a dobogó legfelső fokára állhatott a csapat (Győri Csanád, Zombori Gábor, Böhm Sebestyén, Galyassy Szilárd). Nagyszerű szereplés, szép volt fiúk!”

A budafokteteny.hu nevében is GRATULÁLUNK!!!

Egy újabb egyesületi hír Izraelből: „A Netanya-i LEN Junior Eb-ről Márton Ricsi 3 váltóéremmel tért haza!

4x200 m férfi gyorsváltó – aranyérem, 4x100 m mixed gyorsváltó (csak délelőtt úszott) – aranyérem,

4x100 m férfi gyorsváltó - ezüstérem, 200 m gyors - 6. hely (egyéni csúccsal)

Az egyesületi honlapon beszámolnak arról is, hogy július 5 és 8 között Kecskemét adott otthont az Országos Gyermek Bajnokságnak. A viadalon a 12-14 éves korosztály állt rajthoz, köztük egy maroknyi budafoki úszó. Közülük kiemelkedett Potesz Levente (2004), aki kétszer is felállhatott a dobogóra - 200 m pillangó 3. hely és 100 m hát 3.hely - mellett 6. helyezett lett 100 m gyorson, illetve Győri Mikes (2003), aki döntőbe jutott 100 m mellen.

Minden résztvevő Fókának és edzőiknek GRATULÁLUNK!

Legújabb bejegyzés: „Márton Richárddal nem áll meg a szekér.... A legeredményesebb Fóka a LEN Junior Eb-n mutatott teljesítménye alapján bekerült a budapesti vb csapatba és természetesen edzője társaságában az augusztusi FINA Junior Vb-re is utazik az USA-ba!”

Büszkék vagyunk rád Ricsi, csak így tovább!!!

Egy közönségszavazás is indult, amelyen részt vesz a Budafóka. Az egyesület Úszó Szakosztályát beválasztották az utanpotlássport.hu weboldal „A hónap utánpótlás nevelő műhelye” című szavazásra. 9 klubbal állunk „versengésben”… 

A versenykiírás oldalán szereplő indoklás:

„Budafóka XXII. SE (úszás, Budapest)

Elképesztően jól szerepeltek a Budafóka XII. SE úszói az Európa Ifjúsági Olimpiai Fesztivál tesztversenyként június végén Győrben megrendezett serdülő országos bajnokságon. Az EYOF majdani körülményeit minden szempontból modellező viadalon ugyanis a fiúk mezőnyében tizenegy aranyéremmel gazdagodott a fővárosi műhely. Zombori Gábor öt egyéni elsőséggel járult hozzá az éremhalmozáshoz, 100 és 200 m háton, 200 m gyorson, valamint 200 és 400 m vegyesen nem talált legyőzőre. Böhm Sebestyén és Galyassy Szilárd egyaránt két-két magyar bajnoki címmel gazdagodott, előbbi 100 és 200 m mellen, utóbbi 400 és 1500 m gyorson nyert. Ezen kívül még a dél-budaiak váltója is két aranyérmet gyűjtött. Versenyzői lehengerlő teljesítményével a fiúk mezőnyében mindenképpen a legsikeresebb egyesület lett a Budafóka SE a győri viadalon; a csaknem egy tucat aranyérmük mellett egy ezüstöt és két bronzot is szereztek.”

„Hajrá Budafóka!!! Minden segítséget nagyon köszönünk!!!” – írják az egyesületi honlapon.

A hónap műhelye nyertese 500.000,- Ft értékű díjat kap.

Közönség díj: 100.000,- Ft értékű díj

Szavazás menete:

1.       Az alábbi weboldalon kérlek válaszd ki a Budafóka XXII. Sportegyesületet

http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/szavazas/

2.       Be kell írni az e-mail címeteket a megfelelő helyre

3.       Érkezik egy megerősítő e-mail a megadott e-mail címre az alábbihoz hasonló tartalommal, a benne levő linkre kattintás után él a szavazat!

„Köszönjük szavazatát, szavazata megerősítéséhez nyissa meg a következő címet böngészőjében:

http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/megerosites/?szavazas=112653&email=henriette.csurilla@gmail.com

Üdvözlettel, Utanpotlassport.hu

Köszönjük!

Budafóka XXII SE"

 

Forrás: http://www.budafokase.hu/

Kapcsolódó képgaléria: