A budafok-tétényi festőművésznek a „Vándorút” kiállítássorozathoz kapcsolódó „Történelmi Magyarország” című kiállítását a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódva nyitották meg január 17-én a Ferencvárosi Művelődési Központ emeleti galériájában. Az eseményen részt vett Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere is.

A Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti és Általános Iskola képzőművész-tanárainak nyílt gyűjteményes kiállítása január 18-án a Klauzál Ház Vén Emil galériájában. A Fekete-Fehér+Egy címmel nyílt tárlaton 14 alkotó művével ismerkedhetünk meg.

Az Év Bortermelője járt a Kempelen Farkas Gimnázium nyílt szakmai napján

Sikeres szezont zárt Győri Csanád, a Budafóka SE Ifjú tehetsége

A jelentős számú áldozatot követelő nemzeti tragédia 75. évfordulóján több megemlékezés is volt Budafok-Tétényben. A Donát-hegyi emlékhelyen a Baross Gábor Telepi Polgári Kör, a Szent István Király Plébániatemplomban a Budatétényi Polgári Kör meghívására érkezett kerületi polgárok hajtottak fejet a hős katonákra emlékezve.

Kocsis Tibor finomra hangolva hozza el nekünk a legendás rockbanda életművét

A magyar-magyar összefogást hivatott támogatni, erősíteni a borászat területén a Budafok-Tétényben 2010-ben megkötött I. Borszerződés, illetve a szombaton aláírásra kerülő II. Borszerződés is - mondta az ATV-ben Németh Zsolt dél-budai országgyűlési képviselő, akit a külügyi bizottság elnökeként is kérdeztek a reggeli műsorban.

Csökken az internet áfája, ingyenes lesz a nyelv- és a KRESZ-vizsga

Lakóközösségi igények alapján tovább bővülhet a térfigyelő mobilkamera-rendszer a kerületben.

Horváth Öcsi a Fradinak, a BMTE-nek és a polgármesternek szurkol