Hírek

Milyen borokat és pezsgőket szeretnek a férfiak? Nirnsee Krisztián, Újj Zsombor, Hevesi Tamás, Q-Cee, Puskás Peti, Ekanem Bálint zenészeket és Simon Viktor borlovagot kérdeztük.

Több lakossági panasz érkezett az önkormányzathoz, miszerint jelentős késéssel szállítják el a szelektív, illetve a zöldhulladékot a kerület egyes részein, ezért megkerestük a Fővárosi Közterület Fenntartó Nonprofit Zrt.-t (FKF Nzrt.), és az alábbi választ kaptuk.

Szeptember 25-26. között éjszakai munkavégzés miatt zárják le a Nagytétényi út egy szakaszát.

Cselényi Péter mesterszakács volt a vendége a Családok Átmeneti Otthonának

Szeptember 2-án koncertet adott a Czinege Banda a 29. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon. Újj Zsombor zenekarvezetővel beszélgettünk.

Torma Katalin és Forster Jakab festőművészek alkotásaiból nyílt kiállítás a Lics Pincében, a 29. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál keretében.

Ünnepi megemlékezést és koszorúzást tartottak Baross Gábor születésének 170. évfordulója alkalmából a helyi általános iskolások részvételével a Baross Gábor Telepi Polgári Kör szervezésében.

A kerület minden évszakban számos szórakozási lehetőséget kínál az érdeklődőknek, ez idén ősszel sincs másképp. Szeptember utolsó hétvégéjén is több kulturális program kerül megrendezésre Budafok-Tétényben.

Világbajnok lett a Budafóka úszója, Galyassi Szilárd

Gáll András és öttusázó társai váltóbajnokok lettek