Hírek

A koncertet megelőzően kiállítás is nyílt a Klauzál Ház aulájában Cziffra György családi hagyatékából, személyes tárgyaiból. A megnyitón Balázs János köszönetet mondott Budafok-Tétény önkormányzatának, Karsay Ferenc polgármesternek, amiért hosszú ideje kitartóan támogatja a Cziffra örökség megismertetését, népszerűsítését.

A 10. fordulóban Zalaegerszegen játszott csapatunk. Vasárnap, október 1-én 15 órakor újabb rangadó, a Kisvárda MG lesz a vendég a BMTE pályán! Hajrá Budafok!

Nőtt a házasságkötések, csökkent a válások száma ezt hangsúlyozta Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és Budafok-Tétény Önkormányzata közös Családi napjának megnyitó ünnepségén a Klauzál Házban.

A programsorozat a budafok-tétényi önkormányzat támogatásával, a kerületi rendőrkapitányság, a Budafoki Katasztrófavédelmi Örs, a Budafoki Mentőállomás, a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete, és állatvédő szervezetek szakmai közreműködésével jött létre.

A megtisztelő 21. helyen futott be a tegnapi berlini futóversenyen a BEAC válogatott hosszútávfutója, a budafok-tétényi olimpikon, Csere Gazsi! Gratulálunk!

Molnár Janka az egykörös futás specialistája

A kerületi vállalkozások és civil szervezetek részéről négyfős váltócsapatok jelentkezését várták a szervezők a Futafokra. A Pincejárat-futam október 7-én (szombaton) 16 órakor indul a Campona előtti parkolóból. Hajrá Futafok!

A Biztonság Hete elnevezésű tematikus programsorozat helyszínét a hét utolsó munkanapján Budapest XXII. kerülete biztosította. A rendezvényen az önkormányzat részéről Zugmann Péter alpolgármester vett részt.

Emléktáblát avattak Bencsik Sándornak, a P. Mobil, a P. Box és a Beatrice harminc évvel ezelőtt elhunyt gitárosának pénteken Újbudán. A zenész a Lecke utcai házban két évtizeden át, 1967-től 1987-ig élt és alkotott. Az eseményen részt vett Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke és Szepesfalvy Anna, Budafok-Tétény alpolgármestere is.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet beosztott tűzoltói és gépjárművezetői beosztásba.