Csobán András festőművész alkotásaiból nyílt kiállítás a Nagytétényi Polgári Kör szervezésében a Szelmann Házban. A tárlatot március 2-án Kéri Bálint Bence képzőművész nyitotta meg a Téli Kert Galériában.

Gyarmati Fanni tizenhárom érmet nyert az utóbbi időben

Karsay Ferenc Budafok-Tétény polgármestere és Németh Zoltán Budafok-Tétény alpolgármestere zarándokutat szervez Pünkösdkor Csíksomlyóra a kerületi katolikus plébániák támogatásával.

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és kétszeres Jászai-Mari-díjas színművész ikonjaiból nyílt kiállítás a Vén Emil Galériában. A megnyitón Benkő Péter kétszeres Jászai-Mari díjas színművész idézte fel Agárdy Gábor életét és művészetét.

Május 10-ig még ön is beküldheti történetét, hiszen addig tart „ Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat a magyarországi és a határon túli magyar háziorvosok, illetve az őket ajánló pácienseik számára.

Baráti körök nagy pingpongcsatája a Bakosfa Kft. telephelyén

A mostani szezonban is sokan tanultak meg korcsolyázni a Szieszta ponton felépített ideiglenes jégpályán.

Az önkormányzat idén ismét egynyári és balkonvirágok felajánlásával járul hozzá, hogy minél több virágos terület legyen Budafok-Tétényben.

Badár Sándor humorista és előadóművész a Budafok-Tétény Baráti Köröknél

A szabadtéri tüzek szempontjából a tavasz a legveszélyesebb időszak, hiszen a jó időben egyre többen választanak szabadtéri programokat vagy kezdik meg a kerti munkálatokat. A veszélyt egyrészről a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz.