Hírek

Idén is vendégül látták a lábnyiki csángó gyerekeket budafok-tétényi „keresztszüleik”, akik az önkormányzat támogatásával a Balatonnal és Budapesttel is megismerkedhettek a közel kéthetes nyaralás alatt.

Egy jó ötlet most sokat ér! A kerület önkormányzata pályázatot hirdet olyan ötletekre, amelyek azt hirdetik, hogy Budafok-Tétény Budapest Bornegyede.

Július 18-án légi kémiai szúnyoggyérítést végeznek a XI. és a XXII. kerületben Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából.

A Magyar Autóklub Nívódíját kapta meg Szabó Zoltán kerületi autószerelő

2018. július 4-8. között rendezték meg az úszó Junior Európa Bajnokságot, ahol a Budafóka SE tagja, Zombori Gábor két korosztályos csúcsot is úszott, és a dobogóra is felállhatott.

Millavári Silvia a kiváló képzőművészeti tanszak vezető tanára

Társadalmi egyeztetés után újul meg a Szent István tér, ahová a sokak szerint Magyarország legszebb és legkarakteresebb játszótereit tervező Kő Boldizsár álmodott meseteret.

A sokoldalú Schiszler Gellért biomérnöknek készül

Az idén 29. alkalommal megrendezésre kerülő Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál alkalmával a Magdolna utca ismét Művész utcává válik, idén az Artér Művészeti Egyesület szervezésében.

Idén is láthatjuk a Biebers zenekart a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon