Hírek

Karsay Ferenc Budafok-Tétény polgármestere és Németh Zoltán Budafok-Tétény alpolgármestere zarándokutat szervez - Ferenc pápa látogatása alkalmából - Csíksomlyóra a kerületi katolikus plébániák támogatásával.

2019. január 23-tól a 101E, 101B, 150-es és a 941-es autóbuszok terelt útvonalán többlet megállót létesítenek, Esze Tamás utca néven.

A Budafok-Tétény Budapest XXII. kerületi Polgármesteri Hivatal megvételre ajánlja fel a tulajdonában lévő alábbi kisteherautót.

A Don-kanyarban elesett katonákra emlékeztünk Barosson és Budatétényben

Január 24-én tartják a következő önkormányzati napot, melyen a kerületben élők ingyenesen használhatják a budafoki jégkorcsolyapályát.

Budai Ilona Kossuth-díjas népdalénekes tavaly elnyerte a Nemzet Művésze címet. Ennek kapcsán beszélgettünk vele a Rózsavölgyi Közösségi Házban, a népdalkör próbáján.

Újévi koncert Arany és ezüst keringővel és budafoki pezsgővel

A fejlesztésben részt vettek a kerületi adófizetők, az önkormányzat, a kerületi egészségügyi dolgozók és Magyarország kormánya is

A 2019. január 17-i rendkívüli testületi ülésen a fővárosi forrásmegosztásról szóló rendelettervezetről döntöttek a képviselők.

Karsay Ferenc: Jó minőségű oktatási, egészségügyi intézményeket, szociális ellátórendszert működtetünk, és odafigyelünk a családok mindennapjaira