Hírek

Révész Sándor és a „Rock and roll közlegények” Budatétényben

Szombaton emelik ki és hatástalanítják a Duna budafoki szakaszán korábban megtalált két egytonnás robbanótestet. A lakosság biztonsága érdekében a környéken élőknek el kell hagyniuk a területet, illetve útlezárások, menetrend-változások is lesznek.

A Testnevelési Egyetem, az International Budo University és a Magyar Karate Szakszövetség együttműködése keretében március 6-án japán delegáció érkezett hazánkba Takamasa Arakawa professzor vezetésével.

Március 15-én Budafok-Tétény önkormányzatának szervezésében tartottak ünnepi megemlékezést az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hősei tiszteletére.

Tavaszi fényhozó fáklyás emlékmenettel és ünnepélyes koszorúzással emlékezett a Klauzál Gábor Társaság az 1848-49-es szabadságharc és forradalom hőseire március 14-én Budatétényben.

A betegellátás kényelmesebbé tétele érdekében várhatóan március 20-tól már interneten keresztül is lehet időpontot foglalni a Káldor Adolf Szakrendelő egyes rendeléseire.

A Napraforgó Együttes segítségével emlékeztek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulójára a Leányka Tagóvoda gyermekei.

Nézők jelenlétében festette meg Petőfit Csobán András

Nyílt napot tartanak a Levendula Idősek Klubjában március 19-én

A végintézkedéssel kapcsolatos tudnivalókról kérdeztük dr. Toldi Judit közjegyzőt.