A szabadtéri tüzek szempontjából a tavasz a legveszélyesebb időszak, hiszen a jó időben egyre többen választanak szabadtéri programokat vagy kezdik meg a kerti munkálatokat. A veszélyt egyrészről a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz.

20 éve hagyomány már a Bartók Tagóvodában, hogy az összes óvodás elsétál Zámbelli Lajos emléktáblájához, ahol verseket és dalokat adnak elő.

A kerületi iskola számos későbbi Kossuth-, Liszt- és Munkácsy-díjas művészt nevelt

Budafok-Tétény lakói Zámbelli Lajos huszárezredes emléktáblája előtt emlékeztek meg az 1848-as forradalomról és szabadságharcról.

Dél-Buda első református gimnáziumának alapkövét helyezte el Budafok-Tétényben Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere március 14-én.

Hetedik alkalommal rendezte meg a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XXII. Kerületi Tagintézménye a Nyitott kapuk a logopédián elnevezésű rendezvényét a Klauzál Házban.

A Művészetek Palotájában ünnepelték a Dohnányi zenekar huszonöt éves jubileumát

Eperjes Károly volt a vendége a Rózsavölgyi Közösségi Háznak

A rendhagyó történelemórán középiskolás diákok ismerhették meg a kényszermunka-táborok kegyetlen világát megjelenítő alkotást. Az igaz történeten alapuló film a sváb családok túlélését mutatja be orosz földön. A vetítésen a film alkotói és színészei is részt vettek.

Tegyük ki házunkra a piros-fehér-zöld lobogót!