Hírek

A BKK megvizsgálta a dél-budai járatok fejlesztési lehetőségeit, összhangban az 1-es villamosvonal meghosszabbításával. A tervezett változások egy része Budafok-Tétény közlekedését is érinti. Május 27-ig Ön is elmondhatja véleményét a témában.

A Budafok-Tétény Baráti Körök Egyesülete főzőversenyt tartott a Tóth József utcai székházban.

A Mozdulj, Magyarország! elnevezésű egészségközpontú fittséget mérő sportvetélkedőt rendszeresen rendezik meg országszerte. Idén Budafok-Tétény is csatlakozott a programhoz.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tanácsai a vakáció idejére.

Javában tart a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola gimnáziumi épületének fejlesztése. Ennek kapcsán beszélgettünk Bencze Péter igazgatóval.

A Fővárosi Önkormányzat beruházásában új szakasszal bővül a budapesti villamoshálózat: tervezetten 2019 nyarán indul a villamosforgalom az 1-es villamos Kelenföld vasútállomásig meghosszabbított új szakaszán.

Családi délelőttöt tartottak a Május 1. téri KRESZ parkban május 11-én a közlekedési kultúra napja alkalmából.

Az álmodó szemű lányok és az energikus férfiak

Kilencedszer indult újra április 29-én a háziorvosok és munkatársaik, a nővérek presztízsét és megbecsülését erősító pályázat az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárságának égisze alatt.

Az önkormányzat idén is egynyári és balkonvirágokkal járul hozzá a kerületi otthonok szépítéséhez, amelyeket idén új helyszínen, a Leányka utcai Oroszlános udvarban vehetnek át az előzetesen jelentkezők.