A Káldor Adolf Szakorvosi Rendelő belső felújítási munkálatai miatt januárban változik egyes rendelések helyszíne. Részletes információk a cikkben.

Hintaló-kiállítás a Nagytétényi Kastélymúzeumban

Január 10-én, szerdán a Farkasréti Temető Hóvirág úti ravatalozójában tartott búcsúszertartást követően helyezték örök nyugalomra.

Minden évkezdet az új tervek, feladatok számbavételéről szól, de egyben a számvetésé is ez az időszak, amikor összegezzük, mit sikerült megvalósítanunk a korábbi elképzelésekből. Budafok-Tétényben mozgalmas évet zártunk, volt mire büszkének lennünk 2017-ben!

Németh Zsolt: A kormány célja, hogy „divatba hozzák” a család intézményét

A december 18-án, a Városházán megkötött szerződés aláírásával a Kövesdi Kft. is csatlakozott az önkormányzat stratégiai partnereihez. Még aznap adománnyal segítette a budafok-tétényi családokat.

Idén is jégpálya az önkormányzat támogatásával Budafok központjában, a Szieszta ponton: a tervek szerint február 26-ig korcsolyázhatnak a téli sportot kedvelő budafok-tétényiek. Január 18-án újra ingyen használhatják a pályát a kerületben lakók.

Történészi kettős mérce, avagy egy kerületi díszpolgárunk esete a kommunista állambiztonsággal. Sebes Gábor cikke a Polgárportálon.

A FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. közzétette a kéményellenőrzések tervezett ütemezését. Érdemes regisztrálni a társaság honlapján, hiszen így e-mailt és sms-t is kapunk az ellenőrzés pontos időpontjáról.

Gulyás Szilveszter az úszást tartja fő sportágának, de a futásban, a kerékpározásban, illetve triatlonosként eredményesen versenyez