Hírek

A Kerület Napján U9-U11-U13 korosztályú csapatoknak szerveztek foci mérkőzéseket a BMTE pályán.

Buszjáratot indít július 8-tól Budafok-Tétény Önkormányzata a Horgásztelepre a Növény utcai aluljáró körül kialakult káosz miatt.

A Baross Gábor-telepi Polgári Kör szervezésében havonta két alkalommal kézműves foglalkozásnak ad otthont a Pelikán Imre Közösségi Ház.

Aszfaltburkolatot kapott a Fenyőtoboz utca. A Budapesti Útépítési Program első ütemében elkészült, első budai utat július 4-én adta át Szatmáry Kristóf miniszteri biztos és Karsay Ferenc polgármester.

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Budapest Classic Grand Prix oldtimer autós túrát, melynek egyik állomása a Nagytétényi Kastély volt.

Az országos központi szúnyoggyérítési program részeként földi kémiai kezelést végeznek a kerületben.

Első alkalommal rendeztek főzőversenyt a Kerület Napján, június 21-én az Oroszlános udvarban.

Négy egymást követő júliusi hétvégén újra átengedik a fővárosi lakosoknak, a gyalogosoknak, az arra sétálóknak a Szabadság hidat a korábbi évek hasonló intézkedésének nagy népszerűségére való tekintettel – jelentette be tavasszal dr. Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes. A Szabadság híd lezárása idején a 47-es, a 48-as és a 49-es villamos nem közlekedik.

A Főkert havi rendszerességgel ellenőrzi a ’10.000 új fát Budapestre!’ program keretén belül elültetett fákat. A gyenge vagy ki nem hajtott csemetéket ősszel fogják pótolni.

Július 2-án súlyos betegség után elhunyt a Védőnői Szolgálat volt intézményvezetője.