Hírek

A Tomori Pál Főiskola kedvező áron kínál gazdaság-, társadalom-, és bölcsészettudomány területén képzéseket Budapesten és Kecskeméten.

Baka Györgyi és László Bandy közös estje

A légszennyezettség az egyik legjelentősebb egészségügyi kockázati tényező. A levegőminőség javítása, a szennyezőanyagok kibocsátásának csökkentése közös érdekünk. Ha odafigyelünk rá, milyen anyagot, milyen módon használunk a fűtésre, sokat teszünk környezetünkért.

Budapest Főváros Önkormányzata meghirdette az Építészeti Örökségvédelmi Támogatás 2018 elnevezésű pályázatot, melyre 2019. január 31-ig lehet jelentkezni a Főpolgármesteri Hivatalban.

Pályázati felhívás Bursa Hungarica ösztöndíjra. A pályázat rögzítésének és benyújtásának meghosszabbított határideje november 13.

Kerületi sikerek a Bolyai Matematika Csapatversenyen

Szóka Júlia énekesnő dalban és prózában is otthon van

November 8-án, a Klauzál Házban tartották az Év Budafok-Tétényi Természetfotósa 2018 fotópályázat díjátadóját és kiállításmegnyitóját.

Magyar Attila játszotta Ben Hechtet a Klauzál Ház színpadán

A biztonságos közlekedés érdekében a Balatoni úton két körforgalom épül a Tanító utcai és a Háros utcai csomópontokban. A kivitelezés miatt november 12-től forgalmirend-változásokra számíthatnak az arra közlekedők.