Hírek

Családi délelőttöt tartottak a Május 1. téri KRESZ parkban május 11-én a közlekedési kultúra napja alkalmából.

Az álmodó szemű lányok és az energikus férfiak

Kilencedszer indult újra április 29-én a háziorvosok és munkatársaik, a nővérek presztízsét és megbecsülését erősító pályázat az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárságának égisze alatt.

Az önkormányzat idén is egynyári és balkonvirágokkal járul hozzá a kerületi otthonok szépítéséhez, amelyeket idén új helyszínen, a Leányka utcai Oroszlános udvarban vehetnek át az előzetesen jelentkezők.

Nagykőrösön egyenlítettek kosarasaink, pénteken jöhet a döntő csata

Nem mindennapi élményben lesz része azoknak, akik június 1-én ellátogatnak Budapest Bornegyedébe. A finom borok és gasztrokülönlegességek mellett, pinceséták és borkóstolók várják a Budafokra érkező vendégeket.

A 41-es villamos május 16-19-ig, a 47-es végállomására, a Városház térig közlekedik, mert villamospálya-felújítási munkákat végeznek a Pék utca megállóhely környékén. A Budafoki elágazás és a Kamaraerdei Ifjúsági Park közötti szakaszt a Savoya Parktól induló pótlóbusszal lehet elérni.

Gyerekprogramokkal is várták a családokat

Május 9-én kiállításmegnyitóval, Dohnányi-koncerttel és exkluzív filmvetítéssel vette kezdetét a tizennyolc napon át tartó rendezvénysorozat, amely több mint 30 programmal várja vendégeit.

Farkas Ádám, a Budakeszi Vadaspark állatgondozója tartott interaktív előadást a Napocska Napközi Tagóvoda gyermekeinek, a Madarak és Fák Napja alkalmából.