Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.

Pásztor György a sportág nagyjait tömörítő Hírességek Csarnokának tagja bízik benne, hogy a magyar hoki megőrzi lendületét. Isten éltesse Gyuri bácsi!

Zugmann Péter alpolgármester vezetésével kerületi küldöttség vett részt erdélyi testvérvárosunk, Barót idei városünnepségén.

Budatétényben a Szent István templomnál, Nagytétényben a Világháborús emlékműnél emlékeztek meg május 29-én az I. és a II. világháború hőseiről.

Idén is remek programmal tette emlékezetessé az önkormányzat a pedagógusnapot június 1-jén, a Klauzál Házban.

Rendhagyó módon tartották meg május 28-án az óvodák pedagógusnapját kerületünk művelődési központjában, elismerve az Egyesített Óvoda dolgozóinak munkáját.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.

Az emmauszjárás egy olyan hagyományt elevenít fel, amely az 1700-as évektől egészen az 1920-as évekig fontos népünnep volt Budafokon.

Áprilisban három igen magas kort megért kerületi polgárt köszönthetett az önkormányzat nevében Szabolcs Attila polgármester, Karsay Ferenc alpolgármester és dr. Répás Judit jegyzői jogkörben eljáró ajlegyző.

2010-től április 21-e Magyarországon a Bölcsődék napja, annak tiszteletére, hogy 1852-ben e napon nyitotta meg kapuit az első magyar bölcsőde.