Tizedik alkalommal rendezték meg a magyar istenes versek szavalóversenyt a budafoki evangélikus templomban.

A kisgyermekeket nem nevelni kell, hanem együtt kell élni velük - szögezte le dr. Vekerdy Tamás az óvodások szüleinek szervezett fórumon a Klauzál Házban.

Három kerületi oktatási intézmény ünnepelte fennállásának száztizedik, századik és hetvenötödik évfordulóját április végén.

Igazi ünnep volt április 27-én a kerületben. Klauzál Gábor egészalakos bronzszobrának leleplezésére gyűltek össze az érdeklődők a volt miniszterről elnevezett művelődési központ előtt.

A CKT munkaterve keretében elkezdtük a helyi jelentősebb vállalkozásokkal való kapcsolatfelvételt.

Hazánkban egyedülálló, de még Európában is ritkaságnak számít a Záborszky Pincészetben április 19-én átadott a Borváros, ahol hazánk híres borvidékeivel ismerkedhetünk meg.

Az önkormányzat közzé tette a környezetvédelmi pályázatok kiírásait. Pályázhatnak önkormányzati fenntartású intézmények, valamint nem önkormányzati fenntartású szervezetek.

Az önkormányzat közzé tette a sportpályázatok kiírásait. Pályázhatnak önkormányzati fenntartású intézmények, valamint nem önkormányzati fenntartású szervezetek.

Az önkormányzat közzé tette a közművelődési pályázatok kiírásait. Pályázhatnak önkormányzati fenntartású intézmények, valamint nem önkormányzati fenntartású intézmények, alapítványok, egyházak, egyesületek.

Április 14-én az Ipartestület székházában találkoztak a kerületi civil szervezetek képviselői, a meghívottak és az érdeklődő polgárok.