A Promontor Udvar Üzletház emeletén április 28-án átadták Budafok-Tétény új okmányirodáját, amely korszerű ügyintézést tesz lehetővé a fogyatékossággal élők számára is.

Nem nézhetjük tétlenül a súlyosan egészségkárosító szenvedélyek következményeit - hangsúlyozta Németh Zoltán, Budafok-Tétény országgyűlési képviselője, az április 26-án elfogadott dohányzásellenes törvénymódosítás egyik benyújtója.

Az önkormányzat közzé tette a sportpályázatok kiírásait. Pályázhatnak önkormányzati fenntartású intézmények, valamint nem önkormányzati fenntartású szervezetek.

Április 19-én az evangélikus közszereplők újabb csoportját hívta beszélgetésre a Magyarországi Evangélikus Egyház Északi Egyházkerületének elnöksége.

Az önkormányzat közzé tette a környezetvédelmi pályázatok kiírásait. Pályázhatnak önkormányzati fenntartású intézmények, valamint nem önkormányzati fenntartású szervezetek.

A Budafoki Evangélikus Egyházközség adott otthont immár kilencedik alkalommal az általános és középiskolások részére meghirdetett magyar istenes versek szavalóverseny döntőjének.

Kedves hagyomány, hogy tavasszal bensőséges háziünnepségen köszöntik díszpolgáraink a március 15-e alkalmából megválasztott új díszpolgárt.

A 2012. január 1-jén életbe lépő alkotmányt április 18-án elfogadta az Országgyűlés. Németh Zoltán, Budafok-Tétény országgyűlési képviselője parlamenti felszólalásából idézünk.

Az önkormányzat a 2012-2017-re szóló kerületi környezetvédelmi program elkészítéséhez várja a javaslatokat.