A hónap művésze Drégely Imre fotográfus

A Kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából február 23-án közös emlékezésre hívta Budafok-Tétény Önkormányzata a kerület polgárait a Városháza dísztermébe.

A február 26-án, a 40a vasútvonalon életbe lépett vágányzár részeként kikapcsolják a fényjelzőket, valamint leszerelik a sorompókat négy kerületi átjáróban.

Kemény mínuszokra és havazásra kell számítanunk a héten.

A jeges mínuszokban a kinn tartott, utcán sétáltatott állatokra komolyabban oda kell figyelnünk. Az Orpheus Állatvédő Egyesület tanácsaival és egy kis odafigyeléssel elkerülhető a házi kedvencek, a szabadban élő állatok rosszul tartása, éheztetése, fagyása.

Lapunk fotóriportere első díjat kapott a Kultúrházak éjjel-nappal szakmai zsűrijétől

A Bakosfa Kft. asztalitenisz csapata is részt vesz a sportág utánpótlás bajnokságában. A Bakosfa csapata ezúttal a KSI SE növendékeit látta vendégül.

A Magyar Népmese Színház előadásában a Világszép Nádszál Kisasszony bemutatóját tekinthették meg az érdeklődők február 14-én a Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központban.

Az év első rendes testületi ülésén, február 22-én megalkották az önkormányzat 2018-as költségvetéséről szóló rendeletet. Az ülés középpontjában a szociális témák álltak.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által elindított fejlesztések keretében megújul a Vágóhíd utca és a kereszteződésében lévő vasúti híd is. A kivitelezés március 1-jén kezdődik, melyhez a Vágóhíd utca teljes lezárása szükséges.