Hírek

Az év vége, a szilveszter és az újév kezdetekor petárdázások és tűzijátékok hatására nagyon sok kutya szökik el otthonról.

Adventi koncert és szinkronúszó-bemutató a Hajós Alfréd Tanuszodában

A Városházán járt Böjte Csaba, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány létrehozója, aki arról beszélt, hogy az embereket csak szeretve lehet jobbá tenni

Ajándékokat és a környezetvédelemmel kapcsolatos csomagot kaptak a gyerekek

A XXII. kerületi Szociális Szolgálat Szivárvány Idősek Klubjában karácsonyi ünnepséget tartottak a szépkorúaknak. Idén a Leányka Tagóvoda Maci csoportja adott műsort, a Magyarországi Vietnámiak Egyesülete pedig ajándékokkal érkezett az idősekhez.

Budafok-Tétény Önkormányzatának kezdeményezésére indult el a szociális-környezetvédelmi projekt a kerületben. A programról Bogó Ágnest, a Nagytétényi Ember- és Érdekvédő Környezetvédelmi Egyesület elnökét kérdeztük. A kezdeményezéshez az önkormányzat több stratégiai partnere is csatlakozott. Tamási Gáborral, az Időkép Kft. műszaki menedzserével beszélgettünk.

Játék, ruha, gyümölcs és pénz kerül a fenyőfa alá

Várhatóan 2019 elején folytatódhat a Balatoni úti, Tanító utcánál épülő körforgalomépítés kivitelezése, mert a téli időjárásban nincs lehetőség az útépítési munkák végzésére.

A rendelőintézet felújítása mérföldkő, amiért az egészségügyi dolgozókat is köszönet illeti

Ingyen korcsolyázhattak a gyerekek a Szieszta Ponton