Német Roland a Magyar Búvár Szakszövetség junior válogatott versenyzője sikeresen képviselte hazánkat a Spanyolországban megrendezett Tájékozódási Búvárúszó Európabajnokságon.

Tizedik alkalommal várja az érdeklődőket őszi rendezvénysorozatára a Budatétényi Polgári Kör.

Budafok az egyetlen magyar város, ahol két borrend is működik. Avatási ceremóniájuk a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál elmaradhatatlan része.

Az idei Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál fővédnöke L. Simon László volt, aki nemcsak kulturális államtitkárként, hanem szenvedélyes borászként is vállalta a részvételt a rendezvényen.

A Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál kísérőprogramjai között elmaradhatatlanok a művészeti kiállítások. Idén sem volt hiány ezekben.

Pótfelvételi után is lehetőség van felsőfokú szakképzésben (OKJ) való részvételre a Tomori Pál Főiskolán.

A budafoki borászok 300 üveg bort helyeznek el három, 2012. július 18-án, vagy ahhoz közeli időpontban született újszülött gyerek számára, amelyeket házasságuk idején, nászajándékként kapnak majd meg.

Nyár és ősz határán különösen hangulatos estét tölthettünk gróf Nádasdy Borbálával és a Fodor Kamarazenekarral szeptember 2-án, a Vojnovich-Huszár Villa kertjében.

Augusztus utolsó és szeptember első napjaiban a tanévkezdés a legaktuálisabb mind a gyerekek, mind a szülők, mind a pedagógusok számára.

Lecsófőző versenyt tartottak szeptember elsején a 11. kerületben. Az első díjat és a vele járó vándorkupát Budafok-Tétény csapata nyerte.