Az önkormányzat közzé tette a sportpályázatok kiírásait. Pályázhatnak önkormányzati fenntartású intézmények, valamint nem önkormányzati fenntartású szervezetek.

Április 19-én az evangélikus közszereplők újabb csoportját hívta beszélgetésre a Magyarországi Evangélikus Egyház Északi Egyházkerületének elnöksége.

Az önkormányzat közzé tette a környezetvédelmi pályázatok kiírásait. Pályázhatnak önkormányzati fenntartású intézmények, valamint nem önkormányzati fenntartású szervezetek.

A Budafoki Evangélikus Egyházközség adott otthont immár kilencedik alkalommal az általános és középiskolások részére meghirdetett magyar istenes versek szavalóverseny döntőjének.

Kedves hagyomány, hogy tavasszal bensőséges háziünnepségen köszöntik díszpolgáraink a március 15-e alkalmából megválasztott új díszpolgárt.

A 2012. január 1-jén életbe lépő alkotmányt április 18-án elfogadta az Országgyűlés. Németh Zoltán, Budafok-Tétény országgyűlési képviselője parlamenti felszólalásából idézünk.

Az önkormányzat a 2012-2017-re szóló kerületi környezetvédelmi program elkészítéséhez várja a javaslatokat.

Rózsakerti Általános Iskolában április 11-12-én nyolcadik alkalommal rendezték meg a Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciáját (KGYTK), amelyen két nap alatt huszonöt iskola 63 diákja mutatta be munkáit.

A lengyel és a magyar köztársasági elnök, valamint a főpolgármester, a kerületi polgármester és a diplomáciai testületek képviselői koszorúztak április 8-án.

A budafoki úszóversenyzők a Komjádi Uszodában, a háromnapos Budapest-bajnokságon mérették meg magukat március 25-27-én.