Hírek

Különleges koncert tanúja lehetett a közelmúltban a Klauzál Ház közönsége. Egy színpadon osztozott négy teljesen különböző zenei karakterű énekesnő: Szulák Andrea, Auth Csilla, Koós Réka és Bolba Éva.

Szörényi Leventét régóta foglalkoztatja népünk múltja, történelmünk, nemzetünk kulturális értékeinek megőrzése

Március 10-én új helyszínen, a tavaly tavasszal átadott egész alakos bronzszobornál tartotta rendezvényét a Klauzál Gábor Társaság. Az önkormányzat nevében Zugmann Péter alpolgármester helyezett el koszorút.

Budafok-Tétényről indult a zászló-akció. Március 10-én, a marosvásárhelyi autonómia tüntetéssel egy időben Budapesten is ezrek demonstráltak.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.

Közterületi virágágyások beültetésére lakcímenként kb. átlag 50 db egynyári növényt, utcafrontra néző balkonok díszítésére pedig lakásonként átlag 10 db növényt ajánl fel az Önkormányzat.

Idén Budafok-Tétény volt a házigazdája a Bortelepülések közgyűlésének

Budakeszi Város Önkormányzata is csatlakozott azokhoz a településekhez, amelyek â?’ székely testvéreink iránt érzett szolidaritásuk és összetartozásuk jeleként â?’ kitűzték a székely zászlót

Csodálatos, hogy el lehet rontani egy estét! A török mesemondók azt mondták: egy szó kevés, két szó sok, másfelet meg honnan vegyek?

Idén februárban kerületünkben tartották a Magyar Bortelepülések Szövetségének közgyűlését, illetve borversenyét. 12 aranyérmet osztottak ki a megmérettetésen, ebből a legtöbb - összesen három - Budafok-Tétény pincészeteinek jutott