A napokban jelent meg a100 legjobb magyar középiskola című kiadvány. Az országos rangsor élmezőnyében a 13. helyen ott van aKempelen Farkas Gimnázium is.

A világ legjobb nyolc csapata közé jutott a magyar női U18-as jégkorongválogatott. A kerületi Kocsondi Nóra a megalakulásakor került be a csapatba.

Németh Zoltán országgyűlési képviselő a kerületi fejlesztésekről, az euroválságról és a médiatörvényről.

Róka-Horváth Viktória és férje, Róka Károly a kerületi iskolák adományait viszi Bissau-Guineába, egy ottani katolikus iskolába. Ez a világ negyedik legszegényebb országa, egyes régiókban az írástudatlanság eléri a 90 százalékot.

Az önkormányzat 2011. október 24-én rendeletet hozott a civil szervezetek és az önkormányzat kapcsolatáról és a civileket támogató pályázatok rendszeréről, eleget téve több civil szervezet kérésének.

Az önkormányzat 18./2011. (X.24.) ör. sz. rendeletének megfelelően, mely az önkormányzat és a civil szervezetek kapcsolatának egyes kérdéseit szabályozta, december 7-én a Városházán megalakult a Civil Konzultációs Tanács.

A védetté nyilvánítás célja a terület természetközeli állapotú pusztafüves lejtősztyepp-vegetációjának és állatvilágának hosszú távú megőrzése, a beépítés és a gépjárműforgalom megakadályozása.

A kerületben talált és elveszett kutyák ügyében ingyenesen lehet felhívásokat elhelyezni az apróhirdetések között.

Bakos Miklóst üzleti etikai díjjal, Kiss Tibor Gézát pedig Év vállalkozója díjjal jutalmazták.

Interjú Kiss Ervinnel, a BKIK főtitkárával.