Hírek

Az önkormányzat 18./2011. (X.24.) ör. sz. rendeletének megfelelően, mely az önkormányzat és a civil szervezetek kapcsolatának egyes kérdéseit szabályozta, december 7-én a Városházán megalakult a Civil Konzultációs Tanács.

A védetté nyilvánítás célja a terület természetközeli állapotú pusztafüves lejtősztyepp-vegetációjának és állatvilágának hosszú távú megőrzése, a beépítés és a gépjárműforgalom megakadályozása.

A kerületben talált és elveszett kutyák ügyében ingyenesen lehet felhívásokat elhelyezni az apróhirdetések között.

Bakos Miklóst üzleti etikai díjjal, Kiss Tibor Gézát pedig Év vállalkozója díjjal jutalmazták.

Interjú Kiss Ervinnel, a BKIK főtitkárával.

Életének 74. évében, december 22-én elhunyt Ócsai Károly Munkácsy-díjas szobrász- és éremművész.

Nyugdíjat csak az fog kapni a jövőben Magyarországon, aki elérte a nyugdíjkorhatárt, de az öregségi nyugdíjat nem fenyegeti veszély. Soltész Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkára a Városházán tartott sajtótájékoztatót.

December 3-án Zalaegerszegen rendezték meg a Shotokan Karate-Do International Magyarországi Szövetségének országos bajnokságát.

November 26-án, éjjel 1 óra 30 körüli a Gyula vezér lépcsőn egy földön fekvő, halott fiatal férfit találtak. A férfi halálát idegenkezűség okozta.

Az önkormányzat 2011. október 24-én rendeletet hozott a civil szervezetek és az önkormányzat kapcsolatáról és a civileket támogató pályázatok rendszeréről.