Hírek

Molnár Bea az augusztusban tíz éves születésnapját ünneplő, csinos hölgyekből álló Princess együttes alapításánál gyermeket várt, így a kezdeteknél kimaradt a munkából.

Eperjes Károly Jászai- és Kossuth-díjas színművészt június 19-én - "vidéki srác" létére - Budapest díszpolgárává avatták.

A művész a Sambosi Dzsesszfesztiválon lépett fel. Lapunknak sikerült találkozni, és interjút készíteni az ismert muzsikussal.

Tavaly maga is "ellenőrizte" a budafoki bor- és gasztronómiai kínálatot, és nem lesz ez másképp ebben az évben sem - vallotta be lapunknak Szűcs Krisztián, a Heaven Street Seven fontembere.

Kangyal Balázs tizenegy szezont játszott Székesfehérváron az Alba Volán SC jégkorongcsapatában, ahol az a megtiszteltetés érte, hogy távozásakor klubja visszavonultatta mezét.

?“, a könyv"Ś a példaadás"Ś hogy a gyerekek is belenőjenek"Ś Akkor elmondom az én verziómat, a gyerekek most egy kicsit maradjanak csendben.

Sokan csak Ancsának, esetleg AnÂŹcsinak ismerik a kerületben a budafoki születésű Fodor Annamáriát.

Kubik Annát Székesfehérváron érte első színházi élménye. Az akkor tizennégy éves kislány a Bartók Gyermekszínház előadásában látta A kőszívű ember fiait, remek szereposztásban.

Addig szeretek aludni, amíg ki nem süt a nap. Nyáron, amikor öt óra harminc perckor egy napsugár bekúszik a szobámba, kipattanok az ágyból, de ha vacak idő van, nem akarok felkelni.

A Megasztár 2004-es döntősét, Gál Csaba "Boogie"-t hét évvel ezelőtt szinte mindenki ismerte.