Hírek

A november 3-i Pincejáraton a Farkas Duó zenélt a Seybold-Garab Pincében. A Záborszky Pincében gasztroshow-t rendeztek Révész József mesterszakács vezetésével.

Mindenszentek és halottak napi ökumenikus megemlékezést tartottak a nagytétényi Angeli utcai temetőben november 1-jén.

Dindi István történelemtanár régóta foglalkozik Nagytétény múltjával

Mucsi Zoltán Jászai Mari-díjas érdemes művész a Klauzál Házban

Játékos vetélkedő keretein belül tanulhattak a gyerekek Szent István király életéről és az államalapításról a budafoki mesetéren.

Idén 55 éves a Budafok-Tétény Kertbarát Kör. Ebből az alkalomból emlékfát ültettek a tagok október 29-én, a Klauzál Ház udvarán. Ezután Magyar Lajos egyetemi tanársegéd tartott előadást a kör tagjainak Őszi kerti munkák a gyümölcsösben, szőlőben címmel.

Új forgalmi rend lép életbe 2018. november 1-én az M0-s déli szektorán Nagytétény térségében.

A budafoki alkotó a Budapesti Metropolitan Egyetemen tanít, 2014 óta művészeti rektorhelyettesként mint egyetemi tanár vezeti a Művészeti és Kreatívipari Kart

A társadalmi egyeztetés után megépült Barackos úti játszótér november első napján nyitja meg kapuit. Nézzék meg személyesen, milyen lett a közösen tervezett tér!

A Politikai Foglyok Országos Szövetségének kitüntetését, a Hazáért Érdemkeresztet vehette át Szepesfalvy Anna, Budafok-Tétény alpolgármestere.