Hírek

Az ajándékozásról beszélgettünk dr. Toldi Judit közjegyzővel.

Ismét országos versenynek nyújtott otthont a Nádasdy

Vízimalmok restaurálása, olívaolaj-készítés megújítása, sörfőzés és borászat, sólepárlás és hajózás – tradicionális szakmák újragondolására, fiatalok érdeklődésének felkeltésére szólított fel a nemzetközi YouInHerit program, melynek koordinátori szerepét Budafok-Tétény Önkormányzata vállalta magára.

Hanga Zoltánnal, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivőjével beszélgettünk

Michael Bublé és Louis Prima magyar kiadásban

Évről évre egyre több gyermek születik a kerületben és egyre több családban gondolják úgy, hogy Budafok-Tétényt választják lakóhelyüknek, így a jelenlegi bölcsődei férőhelyek folyamatos bővítésére születtek önkormányzati döntések. Ez is témája volt az Egyesített Bölcsődék szakmai napjának, amelyet április 26-án tartottak a Cziffra Házban.

A Vitéz utca aszfaltozásával megkezdődött kerületünkben a Budapesti Útépítési Program, melynek során 39 földutat burkolnak le Budafok-Tétényben. Cikkünkben olvashatók az érintett útszakaszok.

A Csicsergő Tagóvoda gyermekei mondták el Anyák napi köszöntőjüket.

A Budatétényi Polgári Kör és a Budatétényi Egyházközség emléktábla állítását tervezi. Várják azok jelentkezését, akiknek tudomásuk van a második világháborúban elesett budatétényi honvédekről.

A felnőtt és az ifjú úszóink is jól szerepeltek a hazai és a külföldi versenyeken