Hírek

Konferenciát rendeztek a Tomori Pál Főiskolán.

Sikeres a kerület érdekében indított együttműködés, hangzott el a Seybold-Garab Pincében tartott december 1-i találkozón. A résztvevőket köszöntötte Németh Zsolt országgyűlési képviselő és Karsay Ferenc polgármester is.

„Az igazat érteni, a szépet érezni, a jót gyakorolni kell”

A budafoki rendőrök a helyszínen elfogták azt a férfit, aki feltört és felgyújtott egy személyautót.

A Hajdúdorogi görögkatolikus érsek, Metropolita, a Magyar Katolikus Püspöki Kar tagja tart ma előadást a Szent Imre Otthonban. A rendezvény másik meghívottja Németh Zsolt, az országgyűlés külügyi bizottsága elnöke, aki Magyarország a kereszténység védelmezője címmel tart előadást.

Hétfőn útlezárásokra kell számítani a kerületben az érintett útvonalon.

Advent első vasárnapján nem csak otthonainkban gyújtunk gyertyát, a Piactéren is meggyúlnak a várakozás fényei. Budafokon forraltbor és mézeskalács illattal, adventi dallamokkal, jégpályával és a vasárnap 16 órakor életre kelő karácsonyi díszkivilágítással várunk mindenkit!

A hidegebb idő beköszöntével elindul a fűtési szezon, amit sajnos minden évben sok panasz kísér. Kis odafigyeléssel azonban mind az egészségünket, mind pedig a környezetünket megóvhatjuk a káros következményektől - tájékoztat a Földművelésügyi Minisztérium.

Meseszerető felnőtteket és gyermekeket egyaránt szeretettel várnak a szervezők Szimonidesz Hajnalka grafikus MESÉLŐ KARÁCSONY című kiállításának megnyitójára a Klauzál Ház Vén Emil Galériájába.

Pályaválasztást segítő szakmai nap a Kempelen Farkas Gimnáziumban