Hírek

Idén is megtartották a kerületben a hagyományos betlehemi felvonulást, a Piactéren pedig koncertekkel, korcsolyapályával várták a családokat

Az őszi időszakban 205 fát ültetett el az önkormányzat kerületszerte.

Három győzelem után fejet hajtottunk a feljutásra pályázó Vasas előtt

A fővárosi mérőállomásokon a szálló por légszennyezettségi szintje 2018. december 18-án nyolc, 19-én hat mérőponton haladta meg a tájékoztatási küszöbértéket. A mai napon bizonytalan mértékben, de javulás várható.

December 16-án a Budafoki Dohnányi Zenekar adott koncertet a Campona Bevásárlóközpontban. Hollerung Gábor zeneigazgatóval beszélgettünk.

A lángot december 19-én a Szepesfalvy Anna alpolgármester vette át a 903. sz. Prohászka Ottokár Cserkészcsapat képviselőjétől. Az ünnep idején a budafok-tétényiek is vihetnek a városházi békelángból.

A Boró-Szlama Duó koncertjét hallgathatta meg a közönség advent harmadik vasárnapján a Piactéren. Raffay Boróka és Szlama László kobzosokkal beszélgettünk.

A Dublinban rendezett Európa-bajnokságról arany, ezüst és bronzérmekkel érkezett haza a kerületi Sozsin Wado Karate Egyesület.

FRISSÍTVE! – 2018. december 18. délután 15:15-től megnyitották az M6-os kihajtót az M0 autóúton, így mostantól újra használhatják a közlekedők.

Budafok-Tétény önkormányzata a beérkezett 54 pályázatból 47-et támogatott.