Élménnyel teli gurulás és ismeretekben gazdag oktatás várta idén is a görkorcsolyatábor résztvevőit. Az első napon egy különleges helyszínen kezdődött a tanítás.

Az idei évben is meghirdették a hagyománnyá váló kerületi rajzpályázatot Budafok-Tétény önkormányzata és az Artér Művészeti Egyesület jóvoltából. A díjazottakat június 21-én a Kerület napi ünnepségen köszöntötték.

A Leányka utca Kitérő út és Törley tér közötti szakaszán sövénynyírási munkát végez a Főkert július 3. és 6. között.

Június 18-án indult a Petit Ballet Stúdió idei nyári művészpalánta tábora, ahol a kicsik megtanulhatják a klasszikus balett alapjait. A következő turnusokra még lehet jelentkezni.

Új edzővel, új reményekkel vág neki a bravúrosan bennmaradó BMTE a 2018–2019-es bajnokságnak

Bemutatták a kerület borait és borlapját

Spankovics Károlyt idén is jelölték az Év praxisa cím elnyerésére

Egy több állomásos bor- és fröccstúra keretében július 7-én díjnyertes borokat, borkülönlegességeket és frissítő fröccsöket kóstolhatnak az érdeklődők a budafoki pincészetekben.

Integrált sportnapot rendezett a Napraforgó Fogyatékos Klub, melyhez évek óta nagy örömmel csatlakoznak az Árpád Utcai Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola diákjai is. A rendezvény fő célja, hogy az ép fiatalokat közelebb hozzák a fogyatékkal élő emberekhez. Már a verseny első feladataiban rendkívül nagy odafigyeléssel adták át az eszközöket a diákok a klub tagjainak.

Budafok-Tétény önkormányzata újabb játszótér építését tervezi Budafokon, a Panoráma utca térségében. A beruházásról most mindenki elmondhatja a véleményét.