Az egykori miniszter sokat tett a magyar nyelv elfogadtatásáért

Ahogy meghirdettük, az önkormányzat idén is egynyári és balkonvirágok osztásával járul hozzá, hogy minél virágosabb legyen kerületünk.

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a dr. Gazdag László Emlékversenyt a Tangazdaságban. Az országos megmérettetésre több mint 250 minta érkezett, melyet szakavatott zsűri értékelt. A borok megkóstolása előtt a megjelentek koszorúkat helyeztek el a borásziskola egykori igazgatójának emléktáblájánál.

A Budafoki Könyvtár rajzpályázatot indít iskolás és óvodás korú gyermekek részére, hogy megmutathassák, ők hogyan látják az idén tíz éves Budafoki Könyvtárat, az ott zajló életet. Nevezni május 26-ig lehet.

Gazdik István: Célunk hatással lenni a kerület határain túl is

Szabolcs Attila: Számíthatnak a Budafok-Tétényért és a világ magyarságáért végzett munkámra a továbbiakban is

Molnár Gyula: Nem pártpolitikus vagyok, hanem lokálpatrióta

A Baross Gábor Telepi Polgári Kör a hagyományoknak megfelelően idén is májusfát állított, majd megemlékezést tartott a kőbányászok tiszteletére. A Klauzál Ház vurstlival és retró hangulattal várta a kerületi családokat.

Az önkormányzat 4,5 millió forinttal támogatta a bölcsődei konyhák felszerelésének korszerűsítését

Budafok-Tétény önkormányzatának stratégiai partnere, a Serfőző és Társa Kft. állt elő az ötlettel, hogy a Kerület kenyere mintájára elkészíti a Kerület kolbászát, mely jótékony célokat is szolgál.