Hírek

Február 10-éig pályázhatnak a szervezetek az NCA Közép-magyarországi Regionális Kollégiuma kiírása szerint.

Előzzük meg, hogy kerületünkben idősek, családok és rászorulók éhezzenek, fázzanak vagy elveszítsék a fedelet a fejük fölül! Ehhez mindenkire szükség van. Segítsen Ön is!

Január 15-én bowlingozással kezdődött a Budafok-Tétény Baráti Körök Egyesületének hagyományos, több mint 10 évre visszatekintő versenysorozata.

Az Európai Unió támogatásával létrejött informális, figyelemfelkeltő installációkat láthatnak január végéig a Camponába látogatók. Ez a Biodiverzitás Utazó Kiállítás.

Mosógépet, vasalót, ruhákat és cipőket vásárolnak a Krízis Alapítvány munkatársai azzal a 300 000 forintos utalvánnyal, amit a Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont ajánlott fel a szervezetnek.

Bakos Miklós, a Bakosfa Kft. tulajdonosa is megkapta a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által odaítélt "Év vállalkozója díjat".

Az év végén sokak örömére átadták a teljesen felújított Dietzl-lépcsőt, a kerület egyik műemlékjellegű építményét.

A Magyar Madártani Egyesület aktivistáival egészült ki a Zöld Jövő Környezetvédelmi Egyesület csapata a január 8-ai akciónapon.

Az országos sajtó is beszámolt a kerületünkben történt állatkínzó betörési esetekről. Több házőrző kutyát fagyálló folyadékkal mérgeztek meg az elmúlt hetekben, a rendőrség lopás és állatkínzás gyanúja miatt nyomoz.

Január 11-étől a közterület-felügyelők is részt vesznek a jegyellenőrzésben a BKV járatain. A jövőben szoros együttműködés várható a Fővárosi Közterület-felügyelet, a BKK és a BKV között.