Hírek

Március 3-a és 6-a között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, az Utazás 2011 kiállításon népszerűsítettük kulturális és turisztikai értékeinket.

A Budapest-Nagytétényi Református Egyházközség és az Evangéliumot Minden Otthonba Alapítvány (EMO) önkéntesei márciusban Nagytétényben és Baross Gábor-telepen valamennyi ott lakót felkeresnek.

Budafok-Tétény bemutatkozik az Utazás Kiállításon, március 3-6-án, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Az El Caminóhoz hasonló zarándokutak nem ismeretlenek Magyarországon sem. Már voltak és vannak kezdeményezések, amelyek célpontja például Máriagyüd, a híres kegyhely.

Nagy érdeklődés mellett tartottak lakossági fórumot a Hosszúréti-patak mederrendezéséről február 23-án, a Rózsavölgyi Közösségi Házban.

Február 25-én a Városház téren megemlékezést tartottak a kommunizmus áldozatainak tiszteletére. A tér megtelt emlékező polgárokkal.

Csutak Antalné, született Szalai Rozália február 18-án töltötte be a 90. életévét.

Az M0 déli szektorának bővítéséhez kapcsolódóan új, korszerű, a jelenleginél jóval biztonságosabb közúti kapcsolat épül a 6-os út és a Nagytétényi út között.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. bővítette azokat a területeket, ahonnan szállítójárművek reggel 7 óraig, a csúcsforgalom kezdete előtt begyűjtik a hulladékot.

Február 3-án, a budapesti TIT-stúdióban, a Tétényi-fennsík ügyében érdekelt országgyűlési és helyi képviselők, illetve a szakhatóságok, civil szervezetek és a nemzeti park képviselői gyűltek össze egy kerekasztal-beszélgetésre.