Hírek

Elméletben 2008. óta folyamatban van egy szabadidős sportpark építése Albertfalván, a 18-as villamos végállomásához közel, a valóságban viszont alig látható a beruházásból valami.

Idén augusztustól tíz híres borvidék jellemző pincehomlokzataival ismerkedhetnek meg, miközben a borkészítés szakmai titkaiba is betekinthetnek a látogatók.

A dunatelepiek körében nagy felháborodást váltott ki, hogy a gyalogosok sem mehetnek át. Mint az egyik lakó írta, nem lehet elfogadni, hogy a területről gyalogosan sem kimenni, sem oda bejutni nem lehet.

A Pro Minoritate Alapítvány és a Moldvahon Csángó Kulturális Egyesület február 5-én tizenötödik alkalommal rendezte meg a "Csángó bált" a Petőfi Csarnokban.

Nagyszabású ünnepséget tartottak február 4-én Újbudán, Grosics Gyula 85. születésnapja alkalmából, a róla elnevezett iskolában.

Tavaly májusban a Hosszúréti-patak kilépett a medréből. Az ár egy üzemet is elöntött, és olajjal szennyzett árvíz lepte el a Kártya utcát.

Február 6-ától tilos dohányozni a BKV megállóiban. Korábban a játszótereken, azok környezetében és az aluljárókban tiltották meg a fővárosi képviselők a "füstölgést".

A Magyar Kémikusok Egyesülete egy iskolaikísérlet-akcióval indította el a "Kémia nemzetközi éve" események magyarországi programsorozatát, melynek hivatalos megnyitója január 27-én Párizsban volt.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.