Hírek

A Polgármesteri Hivatal 2018. december 21. napjától 2019. január 2. napjáig igazgatási szünetet tart. Az igazgatási szünet időtartama alatt kérelmek, beadványok a Hivatal portáján nyújthatók be (1221 Budapest, Városház tér 11.).

Az egyeztetés témája: a Kerületi Építési Szabályzatról szóló 10/2018. (V.03.) önkormányzati rendelet módosítása több területre, állami főépítészi eljárás keretében, hibajavítások miatt.

Országos angol nyelvű drámafesztivál Budafokon

Karsay Ferenc polgármester évzáró vacsorán ismertette a stratégiai partnerekkel a közösen elért eredményeket. A december 7-én a Záborszky pincében tartott eseményen köszönetét fejezte ki azoknak, akik idén is segítették a kerület fejlődését.

Az év végi ünnepekre való tekintettel módosul a kormányablakok és a Központi Okmányiroda ügyfélfogadási rendje.

Magyarországon elsőként nyitott becsületkönyvtárat a Campona Bevásárlóközpont. December 7-én óvodások és szépkorúak találkoztak és alkottak együtt az új közösségi könyvtárban.

A közös élmény, elfogadás és egymás világának megismerése jegyében mutatja be a Klauzál Ház a Down Alapítvány támogatottjainak festményeit, melyeket a Budafoki Fotóklub képei alapján készítettek el.

November hónap művészével, Micheller Myrtill jazzénekesnővel beszélgettünk.

December 1-jén, és december 15-én, szombati munkanapon a Polgármesteri Hivatal valamennyi szervezeti egységénél 8:00 órától 12:00 óráig tart az ügyfélfogadási idő.

Tizenhárman kaptak magyar állampolgárságot december 11-én Budafok-Tétényben a Városházán.