A Budafoki MTE és a Budafoki LC keresi azokat a lányokat, akik szeretik a labdarúgást, és szívesen fociznának budafoki színekben.

Úgy tűnik a szervezők tartják magukat a beígért menetrendhez: májustól bemutatkoznak a helyi nemzetiségek a Budafoki Pincejáraton. Mi mással is indulhatna ez a sorozat, mint a sváb zenekarok bemutatkozásával?

Május 3-tól előreláthatólag két hétre lezárják a Városház téri P+R parkoló egy részét. Az átmeneti lezárásra az új perontető beemelése miatt, az autók védelmében van szükség.

A Kelenföld—Százhalombatta vonalszakasz felújításához kapcsolódóan megújul a 40a vasútvonal Növény utca keresztezésében lévő hídszerkezet, valamint a Növény utcát is átépítik, melyhez a forgalom teljes kizárása szükséges.

Május 4-e, tűzoltónap munkaszüneti napnak minősül a katasztrófavédelem hivatali munkaidőben dolgozó állománya számára, ezen a napon szintén szünetel az ügyfélszolgálat.

A képviselőtestület tagjai április 26-án gyűltek össze a Városháza Dísztermében, hogy döntsenek a kerületet érintő aktuális kérdésekről. Köszöntötték a hónap művészét, az állami kitüntetésben részesült Dr. Szabó Miklóst és Nagy Pétert, valamint méltatták a leköszönő országgyűlési képviselőt, Szabolcs Attilát.

A Baross Gábor-telepi Plébánián a közösségek száma és azok létszáma is folyamatosan növekszik. Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásának köszönhetően most megújultak a plébánia közösségi terei.

Czimbal Gyula portréit tekinthetjük meg a könyvtárban

Egy európai uniós projekt részeként toboroznak önkénteseket a Szociális Szolgálatnál

Negyedik alkalommal szerveztek állásbörzét a Cziffra Házban. Az április 21-i eseményen ismét sok munkaadó és álláskereső talált egymásra.