Hírek

Indonéz-magyar önkormányzati kapcsolatfelvételre került sor november 29-én Budafok-Tétényben.

A főváros Bornegyedében ismét lesz korcsolyapálya, ezúttal a Piactér melletti új "Szieszta" téren, december 1. és február 26. között. Lesz karácsonyi vásár a Piactéren és adventi Pincejárat is, utóbbi december 2-án!

Az elmúlt év járdaépítései után a Tatárka utcában is folytatná az építkezést az önkormányzat. A kivitelezés folytatását azonban akadályozzák az ellentmondásos telekviszonyok, a nem megfelelő szabályozás, ami miatt nincs elegendő hely a járda továbbépítéséhez.

Akadályverseny a reformációról a Demjén iskolában

Madarak, pingvintánc és mézescsók a Klauzál Gábor Művelődési Központban

Kedvezményes burgonyavásárt tart az önkormányzat december 2-án, szombaton reggel 8 órától, a készlet erejéig, a kerület három helyszínén.

Élő közvetítés a kupameccsről a BMTE Sportvendéglőben

Immár hagyományosan idén is advent első vasárnapján állítják fel a Camponában azt az adományládát, amelybe becsomagolt ajándékokat helyezhetünk el november 25-től december 17-ig, hogy boldoggá tegyük egy-egy nehéz sorsú kisgyermek karácsonyát.

Idén több szakaszban kaptak gyári, és egyedi készítésű új bútorokat a tagóvodák.

Idén júniusban kelt új életre a Május 1. téri KRESZ park. Sokan jelezték az önkormányzatnak, hogy szívesen látnának más játékokat is a téren, így a közelmúltban három eszköz került a parkba.