Jazz-Blues Garden a Klauzál Ház kertjében

Munka és alázat szolgálja az emberi kapcsolatok építését

Átadták a kerületi díjakat, és versenyekkel, gyerekprogramokkal, koncertekkel várták a kerületieket

A Budafok-Tétényt is érintő 33-as, 114-es és 213-as autóbuszok járataira hétvégenként csak az első ajtónál lehet felszállni.

Aki részt vett a Kerület Napja programjain, már kézbe vehette a Bornegyed magazin legfrissebb számát. Az ingyenes kulturális és gasztronómiai kiadvány, ahogy az már megszokott, online is olvasható.

Molnár Jankának az első helyet sikerült megszereznie, míg Kőszegi Mira bronzéremmel térhetett haza az idei atlétikai bajnokságról a Budafoki MTE színeiben.

A nap sztárvendégei Varga Vivien és Szabolcs voltak

A június 20-i testületi ülésen a képviselők elfogadták Budafok-Tétény 4. Környezetvédelmi Programját, valamint a Helyi Esélyegyenlőségi Programot is. Bemutatkozott Dél-Buda új országgyűlési képviselője is.

Második alkalommal rendezték meg a Kerület Napját, ez alkalomból díjakat adtak át azoknak, akik életükkel és munkásságukkal kiemelkedőt alkotnak Budafok-Tétényben.

A Gádor Általános Iskola a következő tanévtől új személyiségfejlesztő programmal várja a diákokat, melynek létrejöttében Budafok-Tétény Önkormányzata is fontos szerepet vállalt.