Hírek

Idén bemutatkozott Budapest Bornegyede is a szabadegyetemen

Az idei Nádasdy Balett Gála részleteit mondta el Kovács-Bodó Zsuzsanna balettmester.

Sinkovicsné Király Angélával, az Egyesített Óvoda szakmai óvodavezető-helyettesével beszélgettünk, aki Bárczy István-díjban részesült.

Szekeres Gábort, a HEROSZ Budapesti Állatotthon vezetőjét kérdeztük arról, hogyan bánjunk kedvenceinkkel a nyári hőségben.

A balesetek elkerülése érdekében a Kolozsvári utcában a 6-os számú főútra „balra kanyarodni tilos” táblát telepítettek, valamint a térfigyelő kamerát is áthelyezték, így az teljes rálátással bír a kereszteződésre. A rendőrség kéri a hogy a közlekedők az érvényben lévő táblák és szabályok szerint közlekedjenek.

Az M0 autóút déli szektor rekonstrukciója keretében a Deák Ferenc hídon kialakított ideiglenes áthaladási lehetőséget a betonozási munkák miatt 2019. augusztus 1-től 2019. augusztus 19-ig megszüntetik.

Leszakadt csatornaelem helyreállításának idejére zárják le a Kolozsvári utcai vasúti átjárót július 31-én 23 órától másnap hajnal négy óráig. Kerülő útvonalak a cikkben.

Csőtörés volt a Növény utcában. A Fővárosi Vízművek már dolgozik a hiba elhárításán, várhatóan ma 14 órára áll vissza a vízszolgáltatás. Fontos információk a cikkben.

A tehetségsegítés feltételrendszerének javítását célzó hazai programok támogatása NTP-TFJ-18 című pályázat egyik nyertese lett a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium.

Várhatóan augusztus második felében nyitja meg kapuit Budafok új játszótere, amelyet társadalmi egyeztetés alapján épít a kerület önkormányzata.