Hírek

Hét helyszínen várták a vendégeket június 21-én, Záborszky Nándor születésnapján, a Kerület napján

Kihelyezett parlamenti bizottsági ülést tartottak Nagytétényben a tétényi országgyűlés 740. évfordulóján

Augusztus 16-ig várja az érdeklődőket a Hófehér Fóka Úszóiskola napközis tábora.

A budapesti Rákóczi híd 1995-ös átadása óta napirenden lévő közlekedési fejlesztés ért mára véget az 1-es villamos Kelenföld vasútállomásig meghosszabbított szakaszának átadásával – jelentette be Tarlós István főpolgármester július 9-i sajtótájékoztatóján a vonal új, Bártfai utca megállóhelyén.

Budafok-Tétény önkormányzata tájékoztatja az igénylőket, hogy júliusban megkezdi a téli rezsicsökkentés pénzbeli támogatásában nem részesültek számára a háztartásonkénti 12.000 Ft értékű tüzelőanyag átvételére jogosító igazolások kiosztását.

Több ezer válasz érkezett az önkormányzat által indított közlekedési felmérésre, amelynek célja a budafok-tétényi közlekedési helyzet javítása. A válaszadók elmondták véleményüket a fizetős parkolás bevezetéséről is.

Milyen hatással lehet egy csecsemőre a hőség, a kánikula? Erről kérdeztük Kincsverőné Pötörke Katalint, a Védőnői Szolgálat intézményvezetőjét.

Idén is nagyon népszerű volt a Cziffra Központban tartott napközis drámapedagógiai tábor.

A Kerület Napján U9-U11-U13 korosztályú csapatoknak szerveztek foci mérkőzéseket a BMTE pályán.

Buszjáratot indít július 8-tól Budafok-Tétény Önkormányzata a Horgásztelepre a Növény utcai aluljáró körül kialakult káosz miatt.