Hírek

Az M0-s autóút déli szektorán zajló fejlesztés kapcsán csúcsidőn kívül újítják fel az ideiglenes sárga burkolati jeleket
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M0-s autóút déli szektorán a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában zajló fejlesztési munkákhoz kapcsolódóan az ideiglenes sárga burkolati jelek felújító festését végzi, mivel azok a téli időjárás és a nagy forgalom miatt megkoptak.
2019-01-16

Sávszűkítésre kell számítani a Soroksári Duna-híd és a Hárosi Duna-híd környezetében, illetve az M6-os autópálya csomópontja és a Hárosi Duna-híd között is.

A munkálatokat mozgó terelés mellett végzik 2019. január 16-án, szerdán és január 17-én, csütörtökön reggel 9 óra és 16 óra között, illetve hétvégén reggel 8 óra és 16 óra között. A munkálatok szervezésénél a szakemberek figyelembe vették a reggeli és délutáni csúcsidőket, illetve a pénteki csúcsforgalmat, így ezekben az időpontokban nem lesz munkavégzés.

A festési és száradási idő ütemenként 1-1,5 óra. Egy-egy ütem befejezése után a főpályáról időszakosan levonulnak a szakemberek, így az esetlegesen feltorlódott forgalmat elengedik. A munkavégzés a kedvező időjárás miatt lehetséges és a balesetek megelőzése szempontjából szükséges.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M0-s autóút déli szektorában közlekedőktől türelmet kér a munkálatok ideje alatt, a felújító festés az ő érdeküket szolgálja. A közlekedőktől azt kérik a szakemberek, hogy az aktuális út- és látási viszonyokról, valamint forgalmi helyzetről  még utazás előtt tájékozódjanak az Útinform szolgálatának weboldalán, a www.utinform.hu oldalon.

 

Forrás:https://nif.hu/2019/01/csucsidon-kivul-ujitjak-fel-az-ideiglenes-sarga-burkolati-jeleket-az-m0-s-autout-deli-szektoran/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=m0deliszektor