Hírek

Legkésőbb 2019 márciusában folytatódik a Balatoni úti körforgalmak építése
A BKK tájékoztatása szerint, amint az időjárási körülmények lehetővé teszik, de legkésőbb 2019. március közepén folytatódhat a Balatoni úti, Tanító utcánál létesülő körforgalom építése.
2019-01-30

A jelenlegi téli időjárás egyelőre nem teszi lehetővé az útépítési munkák elvégzését. Addig a Balatoni úton a Tanító utca környezetében továbbra is 30 km/órás forgalomkorlátozás marad érvényben, a gépjárműforgalom 2 x 1 sávon haladhat olvasható a BKK közleményében.

A két Balatoni úti kereszteződésben, a Tanító utcai és a Háros utcai csomópontban kialakítandó körforgalmat és a köztük lévő útszakasz felújítását tartalmazó teljes beruházás legkésőbb 2019. júniusra fejeződik be. A városközpont felé vezető irányban továbbra is fenntartják a benzinkút felé balra kanyarodó sávot. A Tanító utca zsákutca marad, a Balatoni útról a Tanító utcába nem lehet bekanyarodni.

A forgalomkorlátozások miatt a 150-es busz továbbra is módosított útvonalon halad. A körforgalom-építéssel kapcsolatban további részleteket olvashatnak a BKK korábbi közleményében.

 

Forrás: Budapesti Közlekedési Központ