Hírek

Üzemzavar elhárítási munkálatok miatt a 141 jelzésű busz ideiglenesen terelt útvonalon közlekedik, a Savoyai Jenő téri megállóhelyet pedig járdajavítás miatt 20 méterrel hátrébb helyezik, mely további buszjáratokat érint.

A WPA Packaging az önkormányzattal szoros együttműködésben dolgozik a kerületben

Az idén 20 éves Parma fidei-Hit pajzsa kitüntetést azoknak az élő egyházi személyeknek ítélik oda, akik a kommunista diktatúra alatt is hűségesek maradtak hitükhöz, magyarságukhoz. A kitüntetést idén hat pálos szerzetes vehette át, köztük kerületünk 2017-ben megválasztott díszpolgára is, Udvarnoky László István.

Ihrig-Farkas Sebestyénnel, a BMTE csatárával beszélgettünk az NB I-es szezonról

Zenével köszöntöttük a 100 Tagú Cigányzenekart tegnap délután a Klauzál Ház előtt. A Budafoki Fúvós Egylet néhány perces műsorával kezdődő sajtótájékoztatón Szepesfalvy Anna alpolgármester üdvözölte a Magyar Örökség- és Hungarikum-díjas együttest, majd Beke Farkas Nándor, az együttes elnöke mondott beszédet.

A 2021. I. félévi adószámla kivonatok előállítása és a posta részére történő továbbítása február 25-én elkezdődött. Határozatot (ezáltal tértivevényes levelet) az ügyfelek nem kapnak, mivel az adórendeleti szabályok változatlanok.

Megvertük a Honvédot, de kikaptunk a Puskás Akadémiától

A kommunista diktatúráknak közel százmillió ember esett áldozatául szerte a világban. Budafok-Tétény szintén megemlékezik róluk február 25-én. 

Húsz éve a Kommunizmus áldozatainak emléknapja február 25. Az emléknap jelentőségéről kérdeztük kerületünk két országgyűlési képviselőjét

A polgármester befogadná a kerületbe a világhírű 100 Tagú Cigányzenekart