Hírek

Folyamatosan zajlanak a villamoselágazásnál épülő pumpapálya kivitelezési munkálatai, időjárás függvényében, várhatóan május második felében vehetik birtokba a kerületiek.

Kihirdették a második részvételi költségvetés győztes pályázatait

Budafok-Tétény önkormányzata tavasszal ismét meghirdette a házhoz menő ingyenes ágdarálási programját. A nagy érdeklődésre való tekintettel hamar betelt az összes lehetséges időpont, annak ellenére, hogy egy héttel meghosszabbították a munkavégzést.

Magyarország lakosságarányosan második Európában a beoltottságban

Karsay Ferenc polgármester elsőként állt önkéntes segítőnek a húsvéti dömping idején

Április 10-én, a három éve felavatott Szmolenszk-emlékműnél helyeztek el koszorút a 2010-ben történt légikatasztrófa évfordulója alkalmából, amelyben 96 lengyel, köztük Lech Kaczyński köztársasági elnök vesztette életét.

Karsay Ferenc polgármester emlékplakettel köszönte meg az őrmester hőstettét

Az őszi facsemeteosztás tavaszi folytatására Budafok-Tétény Önkormányzata újabb akciót hirdetett, ahol a 10 Millió Fa Alapítvány közreműködésével 1000 darab facsemetét ajándékoztak a kerületieknek.

A Budafok-Tétényért Városfejlesztő Kft. együttműködve a kerületben zöldfelületi munkákat végző vállalkozásokkal és az FKF Zrt-vel kiemelt figyelmet fordít a lomtalanítás időszaka alatt is a rendezett közterületek fenntartására, ezért több helyszínen végeznek takarítási munkákat.

A járványhelyzetre való tekintettel megváltozik az április 17-re tervezett szemétszedés időpontja, melyről a későbbiekben tájékoztatjuk a kerületi lakosságot.