Hírek

A lyukas zászlóval jelölt síroknál róttuk le tiszteletünket 1956 hősei előtt

Mielőtt teljesen kitör a karácsonyi láz, töltsön egy felejthetetlen napot december 7-én Budapest Bornegyedében, Budafokon, hogy éljük át együtt a pezsgő borkalandot!

Balázs János zongoraművész a Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központban

Még december 16-ig lehet beküldeni projektjavaslatot

Építési munkálatok miatt az Angeli úti ideiglenes lezárása szükséges november 22. 23:15 - november 23. 04:30 között, november 23. 23:15 - november 24. 04:30 között és november 24. 23:15 - november 25. 04:30 között.

Csak az lesz ellenzékben, aki nem akar a kerületért dolgozni — mondta Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere november 14-én, a XXII. kerület képviselő-testületének alakuló ülésén. A polgármester bízik abban, hogy az itt élők érdekeit előtérbe helyezve, pártpolitika mentesen folytatódhat a munka Budafok-Tétényben.

A Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ óvodai és iskola szociális csoportja hirdetett rajzpályázatot a Bartók Béla Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában.

A pilisvörösvári önkormányzat hibabejelentő alkalmazás bevezetését tervezi városukban, ezért kerületünkbe látogattak, hogy többet megtudjanak a nálunk már bevált Budafok-Tétény mobilapplikációról.

Ismét meghirdeti az önkormányzat a házhoz menő ingyenes ágdarálási programját. Már lehet jelentkezni a november végi és december eleji időpontokra.

Idén ősszel ünnepli 20. születésnapját a Campona Bevásárlóközpont.