Hírek

Várhatóan július 29-től folytatódik a kerületi vadgesztenyefák aknázómoly elleni védekezése.

Befejeződött a csatornaépítés és az útpálya helyreállítása a Mező utcában, így június 26-án este újra megnyitják a közlekedők előtt az eddig teljes szélességében lezárt útszakaszt.

Az országos központi szúnyoggyérítés keretén belül földi kémiai kezelést végeznek július 1-én kerületünkben.

Kétszáz gyerekkel több járhat szeptembertől kerületi oktatási intézménybe, mint az előző tanévben

A járványügyi veszélyhelyzet a szociális szférát is fokozott igénybevételnek tette ki. Nem csak a veszélyeztetett korú idősekről, vagy a rászoruló családosokról kellett fokozottan gondoskodni, hanem a fedél nélkül élőkről.

Budafok-Tétény Önkormányzata helyreigazítást követel, mert valótlan adatok jelentek meg a kerületi maszkbeszerzésekkel kapcsolatosan. Sajnálatos módon a sajtót és a közvéleményt is egy Momentumos politikus vezette félre.

Oktatók, tanítványok és szülők korcsolyáztak együtt az Érdi Jégcsarnokban az önkormányzat meghívására.

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár nagyobb könyvtárai július 1-től, valamennyi tagkönyvtára már július 22-től várja az olvasókat.

A kerület tíz általános iskolájában 350 végzős diák fejezte be tanulmányait

Július 1-én, szerdán Semmelweis-napon a Káldor Adolf Szakrendelő zárva tart! Június 29-től július 3-ig az alábbiak szerint alakul a szakrendelő működési rendje. Újraindult az online időpontfoglalási rendszer is, ahol pár perces regisztrációt követően várakozás nélkül lehet időpontot foglalni.