Hírek

November 15-től, péntek estétől 24-ig, vasárnapig változik az Alkotás utcában közlekedő 17-es, 59-es és 61-es villamos közlekedési rendje, mert az Alkotás utcában a Nagyenyed utcánál villamospálya-felújítást végeznek.

A mindössze négy hónapos, a globális klímaválság ellen fellépő "10 millió Fa" civil szerveződés országszerte 66 településen több mint 6100 fát ültetett a közelmúltban.

A munkálatok alatt a Dózsa György úti szintbeni útátjáró ideiglenes lezárása szükséges november 13. 20:00 – november 14. 04:00 között és november 26. 20:00 – november 27. 04:00 között.

A munkák megvalósításához a Barackos út két ütemben történő lezárása szükséges - tájékoztat a NIF.

A korcsolyapálya építési munkálatai miatt a Szieszta Ponton lévő parkoló lezárása szükséges november 18-tól.

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata a hagyományoknak megfelelően idén is állít „Mindenki karácsonyfáját”.

Vasárnap megnyitották a közlekedők számára az M0 autóút rekonstrukciós munkái miatt lezárt 6. sz. főút csomóponti felhajtó ágát.

Októberben is kiváló eredményeket értek el a Bisztrony Csaba által vezetett budafoki Sozsin Wado Karate Egyesület versenyzői. Csepregi Máté, Tóth Noa és Kovács Dalma mesélt a sikerekről.

Bartha Attila, a BMTE Atlétika Szakosztályának vezetőedzője foglalta össze a 2019-es év eredményeit. Molnár Janka, Kőszegi Míra és Wahl Zoltán mesélt az idei versenyekről.

A „Köztérmegújítási Nívódíj 2019" pályázat keretein belül részesítették dicséretben Budafok-Tétény önkormányzatát a Szent István tér komplex megújításáért.