Hírek

December 1-től 21-ig ismét közös ünnepvárásra hív mindenkit Budafok Piacterére a Klauzál Ház és a kerület önkormányzata. Meghitt hangulattal, színpadi programokkal, adventi koszorúval, jégpályával, teával, forralt borral, kürtöskaláccsal és szeretettel készülnek a szervezők.

Idén is csatlakozott a Tomori Pál Főiskola a Magyar Tudomány Ünnepéhez. Egy egész napos konferenciát rendeztek Bor, gasztronómia és kultúra címmel.

Balázs János muzsikált és beszélgetett mesterével és tanítványaival

Az Aranycsapat-emlékév alkalmából újult meg a legendás edző sírja

Márton nap alkalmából november 11-én a Bartók Tagóvoda összes csoportszobájában különféle játékos feladatok segítségével ünnepeltek a gyerekek. A nagyobbak lámpásokat készítettek, a kisebbek figurákat színeztek.

Zen lett a világ legjobbja a romkutatás versenyszámban

Budafok-Tétény Vállalkozója díjat kapott Garamvári S. Zsuzsanna

Kismaros és Zebegény képviselői látogattak önkormányzatunkhoz, hogy megismerhessék a nálunk 2016 óta működő, és egyre népszerűbb Budafok-Tétény applikációt.

A Hugonnai Vilma Általános Iskola diákjai nagyon szeretnek suliba járni. Az elmúlt időszakban sok minden történt az intézmény falain belül és kívül egyaránt. Megújult játszóudvar, tiszta kifestett folyosók, iskolaújság, modern padok és összetartó segítő szülői közösség. Még családiasabb lett a légkör a hugonnaiban, amit a gyerekek és a pedagógusok is észrevesznek.

Sportnapot rendezett a Baráti Körök Egyesülete