Hírek

A budafok-tétényi Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Irodája ezúton kíván segítséget nyújtani a XXII. kerületben élő, valamint egykoron a kerületben dolgozó pedagógusoknak díszoklevélhez jutásában.

A Budafoki rendőrök keresik az ismeretlen elkövetőt.

A 16. UEFA EURO2020 Labdarúgó Európa-bajnokság szervezősége a kerületünkből is keres önkénteseket a verseny időszakára. A programban résztvevő fiatalok számos juttatást és ajándékot kapnak, a ledolgozott órák az iskolai közösségi szolgálatban is elszámolhatók.

Budapesten a karácsonyi ünnepeket követően az FKF Zrt. szervezetten gyűjti össze és szállítja el a fenyőfákat. A lakosság több lehetőség közül is választhat: a kukák mellé vagy a 14 kerületi gyűjtőhely egyikére teheti ki a fákat.

Derekasan teljesítettek a budafókás úszók Kaposváron

Találkozó Budafok-Tétény stratégiai partnereivel

Országos angol nyelvű drámafesztivál a Cziffra Központban

A Rózsakerti Tagóvodába járó gyerekek szüleikkel együtt készülődtek karácsonyra.

A HEROSZ Budapesti Állatotthon idén is megrendezte az Árva Állatok Karácsonyát. Forralt boros süti- és garázsvásárral vártak minden állatbarátot.

Az év utolsó testületi ülésén elfogadták a kerület átmeneti költségvetését, tárgyaltak az új bölcsőde és egy görpark megépítéséről, valamint az iskolai konyhai dolgozók bérkiegészítéséről is. Két új tanácsnokot választottak, akik az átláthatóságért, a fővárosi beruházások koordinációjáért, valamint az oktatási és kulturális területért felelnek majd.