Hírek

Január 4-én már második alkalommal indult el a „Részvételi Költségvetés” projekt, mely jelenleg az ötletpályázatok beadásának fázisában tart. Most a korábban meghirdetett február 22-i beadási dátumot a lakosság kérésének megfelelően, február 28-ig hosszabbítja meg az Önkormányzat.

A Káldor Adolf Szakrendelő helyett a Nagytétényi út 287. szám alatt fogadják a betegeket az orvosi ügyeleten. A rendelés 2021. február 17-én, szerda este 20.00 órától kezdi meg működését, és változatlanul az alábbi telefonszámon hívható: 06/1-229-1758.

A Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Polgármesteri Hivatala Humánszolgáltatási Irodája ezúton kíván segítséget nyújtani a XXII. kerületben élő, valamint egykoron a kerületben dolgozó pedagógusoknak díszoklevélhez jutásában.

Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették, tisztelték, hogy életének 66. évében eltávozott közülünk Pajorné Puskás Györgyi.

Sokszor bosszankodunk az úthibák miatt. Főleg, ha nem tudjuk, kinek jelentsük be, ha ilyet észlelünk. Most ebben próbál segítséget nyújtani a kerületi önkormányzat.

2021. március 31 – 2021. szeptember 1. között kerületünkben fát kivágni, erőteljesen metszeni, csonkolni tilos.

Perlusz László, a VOSZ főtitkára kedvezőnek ítéli meg a kormánnyal kötött megállapodást

Az óvodások számára minden évben a farsang az egyik legnagyobb szenzáció. Heteken át tervezgetik, hogy minek fognak beöltözni, sokan már farsang másnapján kezdik gyűjteni az ötleteket, hogy a következő évben melyik hercegnőnek, kisállatnak vagy szuperhősnek a bőrébe bújjanak.

Aranyérmet nyert a legrangosabb pezsgőfesztiválon a Hungaria Rosé Extra Dry

A 12 éves kerületi sportoló a Budapest Global Grappling Magyar Bajnokságon kétszer is a dobogó legmagasabb fokára állhatott!