Hírek

Kerületünkben már hagyománnyá vált, hogy minden évben a Szociális Munka Napja alkalmából rendezett ünnepségen köszönti önkormányzatunk a szociális ágazatban tevékenykedő valamennyi dolgozót és a „Katona Péter-díjban” részesülteket.

Bekerült az első tíz támogatott görpark közé a budafoki, harminc millió forintot adhat rá a kormány

Állami gondozott gyerekek különleges napja a Campona Bevásárlóközpontban

A sündisznó, a botsáska és a dulakodó madarak a természetfotókon

A Budapesti Közlekedési Központ ahogy az elmúlt években, úgy idén is több nagy forgalmú fővárosi vonalán biztosít kedvezőbb járatsűrűséget, kényelmesebb eljutási lehetőséget az adventi időszakban.

Ha az újbudai önkormányzat nem támogatja, hogy a XI. kerületben épüljön meg a dél-budai térség egészségügyi ellátását fejlesztő beruházás, akkor Budafok-Tétény szívesen látja a tervezett centrumkórházat és járulékos fejlesztéseit. – mondta Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere.

Zombori Gábor inkább mesterével készül Cipruson, mint Milákékkal Tokióban

A Nagytétényi Polgári Kör ismét honfoglalás kori hangulatot teremtett a Szelmann Házba, a hatodik alkalommal megrendezett Tétény Vezér Napján.

A lyukas zászlóval jelölt síroknál róttuk le tiszteletünket 1956 hősei előtt

Mielőtt teljesen kitör a karácsonyi láz, töltsön egy felejthetetlen napot december 7-én Budapest Bornegyedében, Budafokon, hogy éljük át együtt a pezsgő borkalandot!