Hírek

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma napokban megjelentetett tájékoztatója alapján szigorú járványügyi szabályok betartása mellett ismét elkezdődhet a járóbeteg szakellátás. Két hónapnyi online foglalkozás után most a Gézengúz Alapítvány munkatársai is úgy döntöttek, hogy a nagy igényre való tekintettel újra megkezdik öt intézetükben a személyes terápiákat.

Az építés május 20-án kezdődik, és az útszakasz teljes lezárásával jár, ezért ez idő alatt a buszok is terelve közlekednek.

A futball óriásai kergették a labdát a BMTE-ben

Nem küldenek el dolgozót, inkább meghúzzák a nadrágszíjat

Járványügyi intézkedések mellett kezdte el a vizsgákat 181 kerületi diák

Budafok-Tétény Önkormányzata vasárnap 8-órától újra megnyitja a játszótereit, miután a Fővárosi Önkormányzat a kezelésében lévő Kastélypark játszóteret már szombaton, előzetes egyeztetés nélkül megnyitotta és a főpolgármester bejelentette, hogy szombaton kinyitnak a budapesti játszóterek. Karsay Ferenc polgármester ezek után a kerület összes játszóterének újranyitása mellett döntött.

A 25 éves Budatétényi Polgári Kör Közhasznú Egyesület és a Radóczy Mária Galéria pályázatot hirdet kerületi képző- és iparművészek számára a Tétényi-fennsík védetté nyilvánításának 20. évfordulója alkalmából a Tétényi-fennsík — művészeink szemével címmel.

Hosszan tartó betegség után, 76 évesen elhunyt Fleckné Babos Ágnes világbajnok kézilabdázó, kerületünk lakója.

Kerületi vállalkozók és magánszemélyek segítik a koronavírus-járvány elleni védekezést.

Az önkormányzat célja, hogy a kialakult járványügyi helyzetben is támogassa a kerületi vállalkozókat, köztük a helyi borászatokat. Támogatásukra a Maradj Otthon! Segélyszolgálaton keresztül, díjmentesen szállítják házhoz a kerületi termelők borait.