Hírek

Ünnepélyes keretek között írták alá a Nagytétény Központ Komplex Rehabilitációjáról szóló szerződést. A Promontor TV Németh Zoltán országgyűlési képviselőt kérdezte Nagytétény központ rehabilitációs programjáról.

Karsay Ferenc alpolgármester az elmúlt évekhez hasonlóan a kerületi katolikus plébániák támogatásával utat szervez Pünkösdkor a csíksomlyói búcsúba.

Kerületi óvodások ismerkedtek a Kresz-szabályokkal a Campona Kalandparkjában.

Sors Tamás úszó az utolsó paralimpiájára készül, utána edzői pályára lép

Szabolcs Attila, Budafok-Tétény önkormányzatának polgármestere és dr. Lukovich Tamás, a Pro Régió Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója támogatási szerződést írtak alá a 2011. augusztus 22-én Nagytétényben, az országzászló terén rendezett projektnyitó ünnepségen.

21 éves a Promontorium Borlovagrend. A fiatal borászok egyre aktívabbak. A fehérborok között egy hölgy vitte a pálmát. Az aranyérmes vöröst fahordóban érlelték.

Budapest XXII. kerülete három városrészből áll: Budafokból, Budatétényből és Nagytétényből. Ez utóbbi a kerület legrégebbi része, számos kulturális emlék otthona.

A Promontor TV május 13-ai műsorában Szabolcs Attila polgármester beszélt többek között Nagytétény központjának komplex rehabilitációjáról.

A Gézengúzok jótékonysági tárlata a Klauzál Házban.

Fontos információk, bejelentési kötelezettségek, adatok, elérhetőségek.