Hírek

Ivancsics Ilona független produkciókkal járja az országot

Alföldi Róbert először dicsérte, majd elküldte Benedek Miklós Jászai Mari-díjas, kiváló művészt a Nemzeti Színháztól

Január 30-án megtartotta idei első ülését Kerületi Civil Konzultációs Tanács (CKT). Az ülésen a 22 civil tag-szervezetből 15 szervezet képviselői jelentek meg.

A Civil Konzultációs Tanács 2013. évi munkaterve.

Február 5-én kitűzték a Városházára a székely zászlót. A felhívásához máris több település csatlakozott.

Az ülésen részt vettek az elnökség tagjai: Bogó ?gnes, Schütt Margit, Szigeti Zoltán, Szántó Tamás, Vizi Sándor, és Mészáros Péter, továbbá Szabolcs Attila társelnök képviseletében Gadácsi Miklós társadalompolitikai koordinátor.

A Tropicarium Budapest minden 14 év alatti gyermek számára 50 %-os kedvezményes belépést biztosít 2013. február 1. és március 1. között hétköznapokon, ha 1 kg kutya- vagy macskaeledelt visz magával.

Február 28-a után már a jegybankban sem válthatók be a forgalomból bevont 1 és 2 forintos érmék - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken.

Tegnap lezárult a munkáltató adómegállapítás választásának lehetősége. A magánszemélyek 2013. február 15-ig még választhatják az adóhatóság közreműködésével elkészített egyszerűsített bevallást.

Az ülésen a 22 civil CKT tag szervezetből 15 képviseltette magát, a társelnök polgármester mellett Gadácsi Miklós társadalompolitikai koordinátor is megjelent.