Hírek

Pótfelvételi után is lehetőség van felsőfokú szakképzésben (OKJ) való részvételre a Tomori Pál Főiskolán.

A budafoki borászok 300 üveg bort helyeznek el három, 2012. július 18-án, vagy ahhoz közeli időpontban született újszülött gyerek számára, amelyeket házasságuk idején, nászajándékként kapnak majd meg.

Nyár és ősz határán különösen hangulatos estét tölthettünk gróf Nádasdy Borbálával és a Fodor Kamarazenekarral szeptember 2-án, a Vojnovich-Huszár Villa kertjében.

Augusztus utolsó és szeptember első napjaiban a tanévkezdés a legaktuálisabb mind a gyerekek, mind a szülők, mind a pedagógusok számára.

Lecsófőző versenyt tartottak szeptember elsején a 11. kerületben. Az első díjat és a vele járó vándorkupát Budafok-Tétény csapata nyerte.

A budafoki Fémmechanika Ktsz. (ma Hidromechanika Szövetkezet) egyik alapítója 81 éves volt. A budafoki temetőben, szeptember 7-én 12 órakor kísérik utolsó útjára.

Tizenkét és félmillió forint keretösszegű pályázatot ír ki az önkormányzat, nonprofit szervezetek részére.

A 300 évvel ezelőtt Nagytétényt új hazájuknak választó németajkú ősök emlékére és kitelepítésük 65. évfordulójára állítottak emlékművet az Angeli úti emlékhelyen.

Javuló biztonság, csökkenő forgalmi torlódások várhatók: átadták az M0 autópálya M1-M6 közötti, elkészült szakaszát.

Valamilyen formában mindig is a közösséget szolgálta a háromnegyed évszázada épült Szent Bernát Ház, amely máig meghatározó Baross Gábor-telep mindennapi életében.