Hírek

Tizenkét és félmillió forint keretösszegű pályázatot ír ki az önkormányzat, nonprofit szervezetek részére.

A 300 évvel ezelőtt Nagytétényt új hazájuknak választó németajkú ősök emlékére és kitelepítésük 65. évfordulójára állítottak emlékművet az Angeli úti emlékhelyen.

Javuló biztonság, csökkenő forgalmi torlódások várhatók: átadták az M0 autópálya M1-M6 közötti, elkészült szakaszát.

Valamilyen formában mindig is a közösséget szolgálta a háromnegyed évszázada épült Szent Bernát Ház, amely máig meghatározó Baross Gábor-telep mindennapi életében.

Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerület Önkormányzata pályázatot ír ki, melynek célja, hogy a Nagytétény területén működő vagy Nagytétényben is aktív, kerületi székhellyel rendelkező nonprofit szervezetek forráshoz juthassanak olyan rendezvények, események megszervezéséhez, amelyek a

Augusztus 20-án ünnepi misével, körmenettel és kenyéráldással ünnepelt a budatétényi Szent István plébánia. A megáldott újkenyeret a polgármester szegte meg, az ünnepi eseményeket állampolgársági eskü koronázta.

Nem csak inni, hallgatni is lehetett a csillagokat augusztus elsején és másodikán, a Sambosi-Törley Jazzfesztiválon.

Balatonakaliban, az önkormányzat üdülőjében telt ház van, a kerületi iskolások tíznapos turnusokban élvezik a nyár örömeit.

Balatonakaliban, az önkormányzat üdülőjében telt ház van, a kerületi iskolások tíznapos turnusokban élvezik a nyár örömeit.

A Rózsakerti lakótelepen nemrég bezárt egy szórakozóhely. Táboros gyerekek varázsoltak nyári hangulatot az állagmegóvó burkolásra.