Hírek

A szervezők 30 ezer főre becsülték a tüntetők számát. A demonstrációt a Székely Nemzeti Tanács szervezte, társszervező volt az Erdélyi Magyar Nemzeti tanács, az Erdélyi Magyar Néppárt és a Magyar Polgári Párt.

Bizonytalan, tanácstalan vagy mélyponton lévő kisgyerekes szülőknek ad támaszt az Otthon Segítünk Szolgálat, melynek 22. kerületi szervezete nyolc új taggal bővült.

Mészáros Csaba igazgató szerint a Klauzál Gábor Művelődési Központ értéket közvetít

Gödi birtokán saját tervezésű, gyönyörű háza, huszonnégy gyümölcsfa, tavirózsákkal pompázó tó, kutyája és lovai várják haza munka után Koncz Gábort.

Intézményeink bemutatkozó sorainak alapos tanulmányozása is segít a választásban. A kerületben április 8-án ás 9-én lesz beíratkozás.

A CsoPa egy "másik bolygó", ahová sokszor ki kell tenni a megtelt táblát

A kabaré klasszikus műfaját új darabokban is megelevenítő, kiváló színművésszel A nagy négyes című előadáson találkozhatunk a Klauzál Házban, február 22-én.

Ez most is azokra az ingatlanokra vonatkozik, ahol nincs lehetőség a közcsatornára kötésre. A részletekért olvassa el a cikket.

Március 13-án a Városháza Záborszky Nándor termében mintegy félszáz kerületi civil vett részt az eseményen. A szervezetek képviselői egyöntetűen hasznosnak nevezték a rendezvényt.

A nemzeti ünnep előtt egy nappal testületi ülésen adták át kerületünk vezetői és országgyűlési képviselője a Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata által alapított díjakat.