Hírek

Intézményeink bemutatkozó sorainak alapos tanulmányozása is segít a választásban. A kerületben április 8-án ás 9-én lesz beíratkozás.

A CsoPa egy "másik bolygó", ahová sokszor ki kell tenni a megtelt táblát

A kabaré klasszikus műfaját új darabokban is megelevenítő, kiváló színművésszel A nagy négyes című előadáson találkozhatunk a Klauzál Házban, február 22-én.

Ez most is azokra az ingatlanokra vonatkozik, ahol nincs lehetőség a közcsatornára kötésre. A részletekért olvassa el a cikket.

Március 13-án a Városháza Záborszky Nándor termében mintegy félszáz kerületi civil vett részt az eseményen. A szervezetek képviselői egyöntetűen hasznosnak nevezték a rendezvényt.

A nemzeti ünnep előtt egy nappal testületi ülésen adták át kerületünk vezetői és országgyűlési képviselője a Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata által alapított díjakat.

A rendkívüli időjárási viszonyok miatt kerületünkben is elmaradnak a közterületekre meghirdetett ünnepi rendezvények.

Közel ötven éve annak, hogy Várkonyi Zoltán a Vígszínházhoz hívta az akkor pályakezdő Halász Juditot, aki a mai napig hű maradt a teátrumhoz.

Jankovics Marcell rajzfilmrendező komolyan vette Madách szavait, amikor 1983-ban megírta Az ember tragédiájából készült alkotása forgatókönyvét, de csak öt év múlva tudta elkezdeni a forgatást.

A népszerű tévésorozat, a Munkaügyek butuska titkárnőjét, Timit alakító Fodor Annamáriáról talán csak kevesen tudják, hogy kiváló drámai színész, bábművész és rendező is.