Hírek

A Múzeumok éjszakáján a Hallgató című, 2005-ben kiadott nagylemez anyagát hallhattuk Szalóki ?gnestől és zenekarától a Törley Pincészet színpadán.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszékén diplomázott 2008-ban. Gyermekként zongorázni, aztán szaxofonozni tanult. A szaxofon kapcsán kezdett megismerkedni a jazzel.

Mészáros János Elek, a Csillag születik tehetségkutató műsor győztese kilenc éve már járt Budafokon.

A Balkán Fanatik producer párosa, Jorgosz és Lepe nem őrizni, hanem a napi kultúrájukba beépítve élni akarják a hagyományokat.

Pély Barna kissé késve érkezett a borfesztiválra. Az idegbecsípődéstől szenvedő énekest egyenesen a kórházból szállították a United tagjai az Oroszlános Udvarba, hogy rajongóit ne érje csalódás.

A rengeteg éremtől lassan már nem fér be a lakásába Kozák Danuta kétszeres olimpiai bajnok.

Meseszerű történet az övé. Hétéves kora óta nem volt kétséges a számára, hogy meglesz az olimpia arany, csak ez lebegett a szeme előtt.

A magyar blueszene koronázatlan királyát, Földes Lászlót üdvözölhettük november elején a Klauzál Ház színpadán, ahol a Hobóként ismert énekes Vadászat címmel adott koncertet zenésztársaival.

Talán még sokan emlékeznek az ország egyik televíziós kedvencére, Endrei Juditra. Az egykori tévébemondó meglepő nyíltsággal és őszinteséggel beszélt televíziós múltjáról, jelenlegi életéről a Klauzál Akadémián.

A The Voice egyik mestere, Malek Andrea Ausztria és Magyarország között ingázik, mert családja körében és a saját ágyában szeret aludni.