Hírek

A kabaré klasszikus műfaját új darabokban is megelevenítő, kiváló színművésszel A nagy négyes című előadáson találkozhatunk a Klauzál Házban, február 22-én.

Ez most is azokra az ingatlanokra vonatkozik, ahol nincs lehetőség a közcsatornára kötésre. A részletekért olvassa el a cikket.

Március 13-án a Városháza Záborszky Nándor termében mintegy félszáz kerületi civil vett részt az eseményen. A szervezetek képviselői egyöntetűen hasznosnak nevezték a rendezvényt.

A nemzeti ünnep előtt egy nappal testületi ülésen adták át kerületünk vezetői és országgyűlési képviselője a Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata által alapított díjakat.

A rendkívüli időjárási viszonyok miatt kerületünkben is elmaradnak a közterületekre meghirdetett ünnepi rendezvények.

Közel ötven éve annak, hogy Várkonyi Zoltán a Vígszínházhoz hívta az akkor pályakezdő Halász Juditot, aki a mai napig hű maradt a teátrumhoz.

Jankovics Marcell rajzfilmrendező komolyan vette Madách szavait, amikor 1983-ban megírta Az ember tragédiájából készült alkotása forgatókönyvét, de csak öt év múlva tudta elkezdeni a forgatást.

A népszerű tévésorozat, a Munkaügyek butuska titkárnőjét, Timit alakító Fodor Annamáriáról talán csak kevesen tudják, hogy kiváló drámai színész, bábművész és rendező is.

Magyarországon naponta 70 ember hal meg szívinfarktusban, vagy valamilyen szívbetegségben.

Az autonómia-demonstráció díszvendége volt Szabolcs Attila. Tízezrek - köszönték és - köszöntötték tapssal a székely zászlók kitűzését kezdeményező Budafok-Tétény polgárait.