Hírek

A rengeteg éremtől lassan már nem fér be a lakásába Kozák Danuta kétszeres olimpiai bajnok.

Meseszerű történet az övé. Hétéves kora óta nem volt kétséges a számára, hogy meglesz az olimpia arany, csak ez lebegett a szeme előtt.

A magyar blueszene koronázatlan királyát, Földes Lászlót üdvözölhettük november elején a Klauzál Ház színpadán, ahol a Hobóként ismert énekes Vadászat címmel adott koncertet zenésztársaival.

Talán még sokan emlékeznek az ország egyik televíziós kedvencére, Endrei Juditra. Az egykori tévébemondó meglepő nyíltsággal és őszinteséggel beszélt televíziós múltjáról, jelenlegi életéről a Klauzál Akadémián.

A The Voice egyik mestere, Malek Andrea Ausztria és Magyarország között ingázik, mert családja körében és a saját ágyában szeret aludni.

Ki ne ismerné Süsüt, a sárkányt? Biztosan mindenki emlékeiben megmaradt a bábfigura kissé rekedt hangja, amint arról kesereg, hogy csak egy feje van.

Színpadi szerepei mellett több mint harminc filmben játszott, azonban mindenki számára ismertté a Valami Amerika című mozi bemutatása után vált.

Molnár Bea az augusztusban tíz éves születésnapját ünneplő, csinos hölgyekből álló Princess együttes alapításánál gyermeket várt, így a kezdeteknél kimaradt a munkából.

Eperjes Károly Jászai- és Kossuth-díjas színművészt június 19-én - "vidéki srác" létére - Budapest díszpolgárává avatták.

A művész a Sambosi Dzsesszfesztiválon lépett fel. Lapunknak sikerült találkozni, és interjút készíteni az ismert muzsikussal.