Hírek

Bartal László budafoki vállalkozó sokat tett a kerületi vállalkozókért

A CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület megkapta az 1 millió forintot, akik az önsétáltató kutyák problémájának megoldására dolgozták ki pályázatukat és kiváló ötletükkel a kerületiek szimpátiáját is elnyerték.

A budapesti kerületek közül Budafok-Tétényben épült ki először olyan gyűjtőhálózat Karsay Ferenc polgármester és az önkormányzat támogatásával, amely segítségével már valóban elérhető közelségbe kerültek a sütőolaj- és sütőzsír-leadási pontok a kerületben.

Az elmúlt évek nagy sikerű zenei tehetségkutató versenyét idén is megrendezzük ONLINE formában, hogy lehetőséget adjunk új együttesek, zenészek bemutatkozására Budapest Bornegyedében, Budafokon. Biztosítsd a helyed már most az idei Pincejárat fellépők között, vegyél részt zenei tehetségkutató versenyünkön!

Zöldtetők, napelemek, földhő és távfűtés felhasználásával tették környezetbarát épületekké az új bölcsődét és tornacsarnokot a tervezők

Pályázatot írt ki az önkormányzat a budafoki tűzfalak díszítő festésére

A Szociális Szolgálat munkatársaihoz fordulhatunk, amennyiben technikai nehézségünk adódna az ötletbeadás során.

A Maci Tagóvoda idén is megtartotta hagyományőrző programját, a Maci napot- A tagóvoda beszámolója

Idén harmadik alkalommal hívta össze Karsay Ferenc polgármester a helyi frakcióvezetőket, hogy lehetőséget biztosítson valamennyi politikai párt és helyi szervezet számára a személyes véleménynyilvánításra a legfontosabb, kerületünket érintő kérdésekben. Közös nyilatkozattételre kérte a résztvevő frakcióvezetőket, illetve Budafok-Tétény 2021-es költségvetéséről is előzetesen tájékoztatta a jelenlévőket.

2021-ben is folytatódik a kerületi belterületi földutak felszámolása. Budafok-Tétény újabb 5 utca útépítésére nyert támogatást a kormány Budapesti Útépítési Programja keretén belül.