Hírek

Közel 170 kisgyermeknek hozott ajándékcsomagot a Mikulás az Ipartestület székházába.

Budafok-Tétény Önkormányzata elkötelezett lakossága megsegítésében, legyen szó gyermekekről, idősekről, családokról, egyedülállókról vagy éppen rászoruló emberekről. A téli időszakban különösen a nehézsorsú embertársaink igénylik a gondoskodást. Az önkormányzat ezért minden évben saját költségvetéséből, illetve együttműködő partnerein keresztül közösen nyújt természetbeni vagy anyagi támogatást a szükségben élőknek.

Az ENSZ 1992-ben nyilvánította a fogyatékkal élő emberek világnapjává december 3-át, hogy ezzel is felhívja a társadalom figyelmét ezen embertársaink minden napi problémáira.

December 8-án hivatalosan is birtokba vehették a kerületiek a Szieszta Ponton lévő jégpályát.

A Budapesti Útépítési Program keretében közel 6,5 kilométernyi utat aszfaltoztak le Budafok-Tétényben ez évben. Az útépítések jövőre tovább folytatódnak: közel 4 kilométer új szakasz épül meg kormányzati forrásból, az önkormányzat által biztosított önrésszel kiegészítve.

Ünnepélyesen megnyitotta második megújult gyógyszertárát is a BENU franchise partnerének köszönhetően.

Aláírásával most hozzájárulhat, hogy az Európai Unió kezelje kiemelten a nemzeti kisebbségi régiókat, így segítve az elszakított területeken élő magyarság identitásának megőrzését is. A kezdeményezés online is aláírható.

Budafok-Tétény önkormányzata a beérkezett 23 pályázatból 17-et támogatott.

Adventi vásárt rendeztek a Csemetekert Tagóvoda udvarán.

A november 28-i testületi ülés után közmeghallgatást tartottak a Városházán, ahol kilenc kerületi lakó mondta el problémáit.