Hírek

A Mária Terézia utcai és Budafok-belvárosi felújítás kulcsfontosságú beruházás fővárosi szinten is – Németh Zoltán alpolgármester álláspontja

Az önkormányzat jóvoltából folytatódik az élelmiszeradomány-osztás, ahol zöldséget, gyümölcsöt és péksüteményeket vehetnek át a rászorulók.

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta minden év március 8-án tartanak. Magyarországon először 1948-ban köszöntötték virággal a hölgyeket. A Nagytétényi Nyugdíjas Klubban is régi hagyománya van már a nőnapi köszöntésnek, idén március 2-án Karsay Ferenc polgármester tulipánnal mondott köszönetet a szépkorú hölgyeknek a Szelmann Házban.

Négy hét alatt összesen mintegy 7000 szavazat érkezett a Budafok-Tétényi Részvételi Költségvetés első voksolási szakaszában. Kerületrészekként a 20-20-20 legtöbb szavazatot kapó projekt bejutott a kezdeményezés végső szakaszába, ahol ismét a helyi lakosok dönthetik el, mely ötleteket valósítsa meg az önkormányzat.

A Szélrózsa együttes zenélt a gyerekeknek a Leányka Tagóvoda farsangi mulatságán.

Egyévnyi szolgálat után Magyaródi Ágnest Matavovszky Ivon váltja

Ma, azaz március 2-ától indul Budafok-Tétény Önkormányzatának hivatalos elektronikus hírlevele. A hét legfontosabb kerületi és önkormányzati hírei, válogatás a városrész rendezvényeiről, eseményeiről. Iratkozzon fel Ön is!

A Rózsavölgy Egyesület elmúlt évéről és az idei programokról beszélgettünk Lázár Imrével, az egyesület elnökével.

Az elmúlt évek nagy sikerű zenei tehetségkutató versenyét idén is megrendezzük, hogy lehetőséget adjunk új együttesek, muzsikusok bemutatkozásának. Biztosítsd a helyed már most az előadók között, vegyél részt tehetségkutató versenyünkön 2020. május 2-án

A kommunista diktatúrák áldozatai előtt hajtottak fejet február 25-én, a budafok-tétényi Városháza Dísztermében.