Hírek

A NIF tájékoztatása szerint a Kelenföld - Százhalombatta vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítmények korszerűsítése projekt részeként a Mária Terézia utcával párhuzamos, térképen jelölt út két ütemben történő lezárása szükséges november 4-től.

Ez most komoly? címmel szervezett szimfonikus sulikoncerteket a Budafoki Dohnányi Zenekar.

Mindenszentek ünnepéhez és halottak napjához kapcsolódóan az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe a kerületben.

A Nagytétényi Polgári Kör és kerületünk önkormányzata szervezésében emlékeztünk meg az ’56-os forradalom és szabadságharc hőseiről.

2019. október 28-án (hétfőn) reggel megnyílik a közlekedők számára az M0 déli szektor bal pályája az M6 autópálya és a 6. sz. főúti csomópont (14+500-11+650 km szelvények) közötti szakaszon.

Dr. Mérő László matematikus, pszichológus tartott előadást a Klauzál Házban.

A Nemzedékek Biztonsága Alapítvány felkérésére a XXII. kerületi Rendőrkapitányság előadás-sorozatot szervez idősek részére. Első alkalommal Dr. Belső Nóra pszichológus tartott előadást a szépkorúaknak a Cziffra Központban.

Az „Év mobilapplikációja” elismerésére pályázott az önkormányzat mobilalkalmazásával.

Október 23-án is tűzzük ki a nemzeti lobogót – kéri az önkormányzat a lakosságtól.

Nemzeti ünnepünkön, az 1956. október 23-i forradalom évfordulóján és az azt megelőző napon több fővárosi helyszínen tartanak megemlékezéseket: 22-én, hétfőn délután a Műegyetem rakparton és a Bem József téren, 23-án, kedden pedig a Kossuth Lajos téren.