Meghívó a kommunizmus áldozatainak emléknapjára

Időpont: 2017-02-24 17:00
Helyszín: Városháza, Záborszky Nándor terem
További információ:

MEGHÍVÓ

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata a KOMMUNISTA DIKTATÚRÁK ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA alkalmából közös megemlékezésre és koszorúzási ünnepségre hívja a kerület polgárait 2017. február 24-én, pénteken 17 órai kezdettel.

Program: Karsay Ferenc polgármester köszöntője

Az áldozatokról megemlékezik Menczer Erzsébet a Szovjetunióban Volt Magyar Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetének elnöke 

Közreműködik: Dizseri András újságíró, Sebes Gábor önkormányzati képviselő

Helyszín: Városháza - Záborszky Nándor terem (Budapest XXII. kerület, Városház tér 11.), koszorúzás az 1956-os emlékműnél.

A rendezvényen számítunk az egyházak, pártok, társadalmi szervezetek, intézmények, magánszemélyek részvételére. Kérem szíves írásbeli visszajelzésüket 2017. február 20-ig arról, hogy kívánnak-e koszorút elhelyezni (e-mail: tipolda@bp22.hu).

Mindenkit szeretettel várunk!

Budapest, 2017. február 13.

Üdvözlettel: Karsay Ferenc polgármester    


Csatlakozzon a Facebookon.


Hétszázezer - interaktív élménykiállítás a GULAG áldozatainak emlékére

Interaktív élménykiállítás a Piactéren, melyet a nézők „deportáltakká” válva egy dramatizált folyamat részeseként járhatnak végig.

 

A Kecskeméti Színjátszó Műhely 2017. február 24-én (pénteken) 10.00-13.00 óráig illetve 14.00-17.00 óráig a Piactéren rendezi meg a GULÁG áldozatainak emlékére a Hétszázezer interaktív élménykiállítást

A kiállítás a GULÁG emlékbizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt GULÁG emlékév keretén belül, az Önkormányzat támogatásával valósul meg. 10-17 óra között, összesen 12 csoport tekintheti meg a kiállítást, egy turnus körülbelül 25 perces.