Nyílt Nap a Tomori Pál Főiskolán

Időpont: 2019-01-16 10:00
Helyszín: Tomori Pál Főiskola, 1223 Budapest, Művelődés utca 21-27.
További információ:

A Tomori Pál Főiskola kedvező áron kínál gazdasági, társadalom-, és bölcsészettudomány területén akkreditált képzéseket Budapesten a XXII. kerületben a Campona Bevásárlóközpont közelében és Kecskeméten.

 Az intézmény célja, hogy a tanulni vágyóknak magas színvonalú képzést nyújtson megfizethető áron, ahol kiváló oktatók tanítanak barátságos, családi hangulatban, ragyogó környezetben.

 Az intézmény oktatóinak rugalmas hozzáállása lehetővé teszi, hogy amennyiben valakinek nehézséget jelent a nyelvtanulás, független attól, hogy milyen képzésre jár, az angol nyelvű órákat is látogathatja, illetve amennyiben diákmunka miatt esetleg kimarad óralátogatás a nappalin, azt a levelezős órán tudja pótolni.

A levelezős konzultációs hétvégék a szorgalmi időszak alatt minden félévben 6 alkalommal (péntek-szombaton) vannak.

A főiskola eddig minden hallgatójának kollégiumi férőhelyet tudott biztosítani a budapesti székhelyén.

 

Képzések:

Alapképzési szakok: gazdálkodási és menedzsment (magyar/angol nyelven), pénzügy és számvitel, nemzetközi gazdálkodás (magyar/angol nyelven), nemzetközi tanulmányok (magyar/angol nyelven), szabadbölcsészet.

Felsőoktatási szakképzés: gazdálkodási és menedzsment, pénzügy és számvitel.

Szakirányú továbbképzés: gazdaságvédelmi szakközgazdász/szakreferens, közbeszerzési menedzsment, közbeszerzési szakközgazdász, logisztikai és szállítmányozási menedzser.

 

Az aktuálisan meghirdetett képzésekről további információ az intézmény honlapján:www.tpfk.hu és a www.felvi.hu –n található.